ULTIMA ORĂ! Un hoț PERICULOS din Focșani a fost reținut! A smuls portofelul din mâna unei persoane, pe stradă, și a furat bani, acte și bunuri dintr-un magazin și un apartament

0
1686

Marţi, 8 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au reţinut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea un bărbat, de 45 de ani, din localitate, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză, la data de 4 iulie a.c., ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale un portofel care conținea suma de 750 lei, bonuri valorice de masă și un document de identitate, cauzând un prejudiciu total de 1100 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, la data de 7 septembrie a.c., ora 12.30, ar fi sunat la ușa locuinței unei femei, i-ar fi cerut un pahar cu apă, apoi i-ar fi sustras din holul apartamentului o geantă ce conținea suma de 250 lei, un telefon mobil și documente, cauzând un prejudiciu de 1500 lei.

Ieri, 8 septembrie a.c., în jurul orei 08.00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Focșani, bărbatul ar fi sustras din mâna unei persoane un portofel cu suma de 900 de lei și o carte de identitate.

Astăzi, 9 septembrie a.c., poliţiştii îl vor prezenta pe bărbatul de 45 de ani judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani, în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de acesta.

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea documentării întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie, este 112 – APEL DE URGENŢĂ 

Comunicat IPJ Vrancea, 9 septembrie 2020

foto cu rol de prezentare: realitateadegalati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here