FOTO! O bătrână de 85 de ani din Terchești, dată dispărută, a fost găsită de polițiști într-o vie, la 6 km distanță de casă

0
3512

Polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Cotești au efectuat verificări în cazul unei femei dispărute de la domiciliu, această fiind găsită și predată familiei în siguranță.

În data de 7 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Gura Caliței despre faptul că mama sa, o femeie de 85 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Terchești, fără a mai reveni.

Imediat, s-au alcătuit echipe de căutare formate din polițiști și voluntari fiind efectuate verificări în proximitatea locuinței persoanei dispărute, cât și pe raza satului Dragosloveni.

În această dimineață, femeia de 85 de ani a fost identificată de polițiști într-o cultură de viță de vie, cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 6 km de domiciliu.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că pe perioada dispariției femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

Comunicat IPJ Vrancea, 9 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here