Fotbal, Liga a III-a: Turul începe la 12 septembrie și se încheie la 7 noiembrie!

0
172

Astăzi, de la ora 11:00, joc de verificare, Sportul Chiscani – CSM Focșani 2007

Site-ul FR Fotbal a publicat datele la care vor avea loc jocurile turului campionatului Ligii a III-a. Prima etapă este programată pentru 12 septembrie, când CSM Focșani 2007 va întâlni, de la ora 17:00, pe CS Făurei, iar ultima rundă va fi pe 7 noiembrie, cu echipa Focșaniului gazdă, de la ora 14:00, pentru Sporting Liești. Etapele vor avea loc săptămânal, sâmbăta, de la ora 17:00 în septembrie, de la 15:00 în octombrie și de la 14:00 în noiembrie. Campionatul va avea 18 etape, returul urmând să înceapă în noiembrie.

Cu o săptămână înainte de debutul în campionat, CSM Focșani 2007 va avea încă un meci test, respectiv astăzi, 5 septembrie, în deplasare, cu nou promovata Sportul Chiscani. Antrenorul Alin Chița va avea o ultimă posibilitate să-i vadă la lucru în joc pe fotbaliștii pe care CSM 2007 îi are în lot. Inclusiv pe cel sau pe cei care ar mai putea veni la echipă pe posturi pe care tehnicianul Focșaniului le apreciază ca nefiind bine acoperite în perspectiva campionatului. În același timp, va putea studia în direct formația pe care o va întâlni în campionat, pe Milcovul, în etapa a cincea a turului.

O imagine a ceea ce va fi formula de echipă de bază ne-a fost sugerată de antrenorul Alin Chița în meciurile de până acum, dar mai sunt, foarte probabil, posturi în discuție. Până acum, au fost utilizați, cu timpi de exprimare apropiați, cam toți componenții lotului: Horvat, Geantă, Apenciucesei – Săpunaru, Panaite, Maftei, Ilie, Paizan, Pădineanu, Preoteasa, Manu, Ghenovici, Jurj, Stancu, Gorovei, Munteanu, Bratu, Vochin, Lemac, Juncănaru, Taciuc, Negoiță, Oprea, Salaoru, Dascălu, Vîlsan. Dacă vor fi toți apți de joc la ora debutului de campionat, antrenorul Alin Chița are de unde alege. Cu precizarea că este posibil să mai vină unul sau doi jucători, ceea ce înseamnă mărirea ariei de alegere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here