ULTIMA ORĂ! BACALAUREAT 2020 în Vrancea. Încă 11 candidați ADMIȘI, în urma contestațiilor. Lista rezultatelor finale!

0
818

Rezultatele finale de la Bacalaureatul 2020 – sesiunea de toamnă – au fost afișate la avizierele liceelor și pe site-ul bacalaureat.edu.ro . La fel ca la prima sesiune, rezultate de la Bacalaureat 2020 sunt anonimizate: în locul numelui, pe liste apare un cod pe care îl știu doar absolventul de liceu care a susținut examenul și profesorii din școală.

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2020, pentru județul Vrancea, se pot afla accesând acest link:

http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=41

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a transmis astăzi datele finale privind sesiunea de toamnă a Bacalaureatului în Vrancea, după soluționarea contestațiilor:

COMUNICAT DE PRESĂ

Bacalaureat 2020, sesiunea august – septembrie: rezultate finale după soluționarea contestațiilor

În județul Vrancea, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 26,51%. Comparativ cu rata de promovare generată de rezultatele inițiale (24,30%) se constată o majorare de 2,21%.
Prin urmare, 132 de candidați (cu 11 mai mulți, față de prima afișare a rezultatelor) au promovat examenul în această sesiune.
Au fost depuse de 133 de contestații, defalcate astfel: proba E)a) – 43, proba E)c) – 48 , proba E)d) – 42 de contestații.
S-au prezentat 498 de candidați din totalul celor 657 de candidați înscriși.
Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.
Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 5 septembrie, la ora 10:00, în centrele de examen și pe pagina web dedicată. La fel ca în prima sesiune, rezultatele pot fi accesate în baza unui cod furnizat fiecărui candidat, datele personale fiind anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

PREȘEDINTELE COMISIEI JUDEȚENE DE BACALAUREAT,
INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,
prof. Gabriela Daniela MARCHITAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here