Handbal: Roman Makrishin a început antrenamentele cu CSM Focșani 2007!

0
205

Handbalistul transferat de la Kaustik Volgograd a ajuns în România miercuri dimineață

Handbaliștii transferați pentru acest sezon din străinătate la cluburi din România au avut – mulți, încă au – mari dificultăți să vină la echipe din cauza restricțiilor impuse de normele de protecție împotriva Covid 19. A fost și cazul valorosului inter stânga de la CSM Focșani 2007, Roman Makrishin, transferat de la Kaustik Volgograd, care a ajuns, totuși, în România în timp relativ util pentru a se pregăti cu echipa în vederea participării la primul turneu al Campionatului Național, care va începe la 15 septembrie la Sfântu Gheorghe.

Plecat cu avionul de la Sankt Petersburg, de unde și-a luat viza marți, la ora 15:30, Roman a ajuns, via Istanbul, la București, miercuri la ora 8:30, apoi la Focșani. În timpul în care a așteptat obținerea vizei pentru Romînia, Roman Makrishin s-a antrenat la Kazan, sub îndrumarea de la distanță a antrenorilor de la CSM Focșani 2007. Iar miercuri după amiază a participat la antrenamentul echipei focșănene și a arătat nu doar că a lucrat bine acasă, dar și că este o soluție de calitate pentru CSM 2007.

Rămâne să confirme în perioada de pregătire, în continuare, dar și în jocurile oficiale! Nu cred însă că va avea dificultăți în acest sens pentru că are un trecut handbalistic remarcabil!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here