Tenis de masă: CSM Focșani 2007, la Campionatul Național de Seniori, Divizia A

0
110

Turneul va avea loc la Centrul Olimpic de la Izvorani

Tenisul de masă aduce în actualitate ceea ce s-a amânat în prima parte a stărilor de urgență sau de alertă. Și-a programat întrecerea contând pentru Campionatul Național pe echipe al Diviziei A. Va fi un turneu de trei zile, de vineri, 4 septembrie, până duminică, 6 septembrie, inclusiv. La competiție va participa și echipa de seniori a CSM Focșani 2007, alcătuită din Costin Corcoz – antrenor-jucător, Sebastian Vasilache, Adrian Uță, Robert Frățilă și Mihail Ghindă. Întrecerile vor avea loc la Centrul Olimpic de la Izvorani, unde vor fi aplicate reguli stricte anticovid și care, așa cum mi-a spus profesorul Costin Corcoz, vor trebui respectate întocmai.

CSM Focșani 2007 va avea următorul program de jocuri: vineri, 4 septembrie, ora 11:00 cu CSU Craiova, de la ora 15:00 cu CSM Gloria Buzău, de la ora 19:00 cu CSTA Steaua București; sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11:00 cu LPS Constanța, de la ora 15:00 cu CS Steaua București; duminică, 6 septembrie, cu CS Spartak București.

La anterioara competiție la care au participat – Campionatul Național individual și dublu, de la începutul lunii martie – doi dintre componenții formației focșănene – Adrian Uță și Mihail Ghindă – au reușit veritabile performanțe: calificarea în optimi de finală la dublu și calificarea pe tabloul principal de 32 la simplu. Cu ei în echipă, dar și cu ceilalți jucători, de bună calitate, CSM 2007 își poate îndeplini obiectivul de a termina campionatul pe un loc de mijlocul clasamentului, pentru ca în sezonul următor să încerce promovarea în primul nivel valoric al tenisului de masă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here