Atletism – Corina Ilinoiu, de două ori, vicecampioana României la juniori 1!

0
199
  • Sportiva de la CSM 2007 CSS Focșani a câștigat medaliile de argint la 200 metri și la 400 metri

Corina Ilinoiu și-a adăugat încă două medalii la o zestre care era oricum, impresionantă pentru un an cu sportul pus între paranteze cum este 2020. La Campionatul Național al juniorilor 1, care a avut loc la București vineri, 28 august și sâmbătă, 29 august, sportiva de la CSM 2007 CSS Focșani, antrenată de profesorul Marius Batog a câștigat medaliile de argint la 400 metri și la 200 metri. În 2020, Corina a început seria performanțelor cu aurul la ștafeta de 4×400 metri și argintul de la 400 metri la Campionatul Național U 20, era înainte de pandemie, apoi, aurul la 400 metri și bronzul de la 200 metri la Campionatul Național al juniorilor 2, urmate de argintul de la 400 metri și bronzul de la 200 metri la Cupa României open pentru juniori.

La Campionatul Național al juniorilor 1, rezultate bune în probele de 200 metri și 400 metri au avut și colegele de la CSS Focșani ale Corinei Ilinoiu – toate pregătite de profesorul Marius Batog – Andreea Tănase, Alexia Cotoi și Karina Toader. De la LPS Focșani, la băieți, la 400 metri și 800 metri a alergat Andrei Popoiu, elevul profesorului Gabriel Alexandrescu, ca și Andreea Rotaru, care s-a clasat a șasea la aruncarea greutății. La suliță, Flavius Stoica, pregătit de profesorul Ioan Ciortan a terminat concursul pe locul al patrulea, urmat pe poziția a cincea de George Adam, antrenat de profesoara Camelia Petrea. Ambii sportivi sunt legitimați la CSS Focșani – CA Roman.

O performanță de apreciat a obținut și sprintera Cătălina Gabriela Olaru, clasată pe locul al patrulea la 100 metri plat. Cătălina a alergat pentru CS Unirea, unde a fost pregătită ani mulți de antrenorul Fănel Iliescu, dar care se antrenează pentru bob la CSO Sinaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here