ULTIMA ORĂ! FOTO! UPDATE! Incendiu puternic de vegetație la Rădulești! 7 autospeciale intervin pentru ca focul să nu se întindă spre pădure

0
1949

Astăzi, 30 august, în jurul orei 16:00, în dispeceratul I.S.U. Vrancea s-a primit un apel care anunța despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Rădulești, comuna Vânători.

Primele forțe ajunse la fața locului au constatat că incendiul se manifesta cu ardere violentă și dezvoltare rapidă pe o suprafața de circa 50 ha, focul amenințând să se propage la fondul forestier și culturile agricole aflate în apropiere, fapt ce a dus la suplimentarea forțelor.  Astfel, pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au fost mobilizate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 1 ambulanță SMURD și 1 ATV.
La acest moment, incendiul este localizat. Forțele de intervenție lucrează, în cooperare cu SVSU Vânători, pentru lichidarea incendiului.

UPDATE! Revenire intervenție comuna Vânători: incendiul a fost lichidat în jurul orei 22:20. O autospecială de stingere cu apă și spumă și ATV-ul rămân la fața locului pentru asigurarea și monitorizarea zonei.

Comunicat ISU Vrancea, 30 august 2020

foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here