Tineri artiști și sportivi, bursieri în cadrul unui proiect sponsorizat de MOL România; printre ei și tânărul Mihai Bratosin din Popești

0
189

Tineri artiști și sportivi vrânceni se numără printre beneficiarii unor burse acordate în acest an de Fundația Pentru Comunitate, printr-un  program de promovare a talentelor sponsorizat de MOL România Petroleum Products. „Volumul total al sponsorizărilor este de 560.000 de lei, din care 220.000 lei în domeniul sporturilor, 200.000 lei în domeniul artelor și 140.000 lei pentru categoria de vârstă peste 18 ani‟, se arată pe site-ul oficial al Fundației Pentru Comunitate. În total, sunt 607 tineri sportivi și artiști care vor beneficia de aceste burse în cadrul celei de-a 15-a ediții a Programului MOL de promovare a talentelor.

Tânărul Mihai Bratosin din Popești, cunoscut în plan artistic pentru nenumăratele premii câștigate la diverse concursuri muzicale, a obținut o bursă în cadrul acestui amplu proiect. Mihai Bratosin a devenit cunoscut după ce, în 2017 a participat la emisiunea Next Star, ajungând până în finală. Anul acesta, Mihai a câștigat marele premiu în cadrul concursului internațional „Viva Italia 2020‟, la secțiunea pop song, categoria 10-12 ani. De asemenea, și echipa de volei U15 CSS Focșani beneficiază de bursa pusă la dispoziție de MOL România.

Sursa foto: Facebook Diana Bratosin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here