Atletism – Juniorii și junioarele 1 din Vrancea, la București pentru noi performanțe!

0
181

          Campionatul Național de Atletism în aer liber al juniorilor 2 va aduce la start cei mai buni sportivi din țară, la București, unde astăzi, 28 august și sâmbătă, 29 august se vor întrece pentru a-și stabili ierahiile pentru cel mai greu an din  istoria recentă a acestui sport. Spre deosebire de concursurile de până acum din 2020, în competiție a fost introdusă și o probă de fond, cea de 1500 metri.

Vrancea va fi reprezentată de un grup de atleți și atlete dintre care mai mulți aspiră la medalii. Iar toți își doresc performanțe foarte bune, care să le încunueze eforturile pe care, sub îndrumarea antrenorilorl le-au făcut, de multe ori, îăn condiții dificile.

Vor alerga în probele de 200 metri și 400 metri Corina Ilinoiu, de la CSM 2007 CSS Focșani, Alexia Cotoi, Karina Toader și Andreea Tănase de la CSS Focșani, toate pregătite de profesorul Marius Batog. La 400 metri și 800 metri va lua starul Andrei Popoiu, de la LPS Focșani, elevul profesorului Gabriel Alexandrescu, ca și Andreea Rotaru, care va concura la aruncarea greutății. Secția Adjud a CSS Focșani va fi reprezenată de sulițașii George Adam, antrenat de profesoara Camelia Petrea și Cătălin Stoica, pregătit de profesorul Ioan Ciortan. La Campionatul Național al juniorilor 1 a făcut depalsarea și Mario Dobrescu, supertalentatul sprinter pregătit de profesorul Gheorghe Catrinescu, cu dublă legitimare, CS Atletic Adjud-CSS Focșani, care s-a accidentat în finala de 100 metri de la juniori 2, dar care nu va alerga de această dată. La sprint junioare va lua startul și Catălina Olaru, de la CS Unirea Focșani, unde a fost pregătită de antrenorul Fănel Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here