ULTIMA ORĂ! VIDEO! Marian Oprișan a semnat astăzi ordinul pentru elaborarea studiului de fezabilitate la obiectivul ”Construire Spital Județean Focșani- Vrancea”

0
665

Președintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan, a semnat astăzi, 27 august 2020, ordinul de începere pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ”Construire Spital Județean Focșani – Vrancea”.

Acesta va fi realizat într-un termen de maximum 6 luni de zile, având o valoare de 3.763.305,98 lei cu TVA inclus.

În cadrul acestei etape de proiectare vor fi elaborate inclusiv tema tehnologică medicală, dar și alte studii de specialitate relevante pentru buna funcționare a obiectivului de investiții. Totodată, vor fi stabilite costurile investiției ( construcție și dotări), urmând a fi accesată sursa de finanțare.

Tot astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Vrancea a fost aprobat studiul de prefezabilitate, care a fost întocmit într-o perioadă de 3 luni.

Noul Spital Județean de Urgență va avea o capacitate de spitalizare de 760 de paturi de spitalizare continuă şi 60 de paturi de spitalizare de zi, bloc universitar, sector de specializare modern cu secții din aproape toate domeniile și spații special concepute pentru toate activitățile medicale și conexe, inclusiv heliport.

Construirea unui nou Spital Județean de Urgență este o investiție deosebit de importantă care răspunde așteptărilor și necesităților locuitorilor județului Vrancea și va duce la creșterea calității serviciilor medicale si a gradului de diversitate a acestora, deci, implicit, la creșterea gradului de sănătate în rândul populației.
Sursa: https://www.facebook.com/cjvrancea.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here