ULTIMA ORĂ! FOTO! Ziua medicinei militare, sărbătorită astăzi la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” din Focșani

0
1844

 

Ziua medicinei militare!

Aniversarea Zilei medicinei militare astăzi, ne îndeamnă cu onoare, recunoștință și respect să mulțumim personalului medical și administrativ pentru eforturile, dedicația personală și colectivă în slujba sănătății.
La 158 de ani de atestare istorică a medicinei militare, lupta pe care halatele albe o poartă ca să ne vindece de inamicul invizibil SARS CoV 2 transformă aceste suflete în eroii zilelor noastre.

În decursul istoriei, când marile conflagrații secerau eroii, personalul medico-sanitar s-a aflat în tranșee lângă răniți pentru a-i ține în viață. Din sângele eroilor a izvorât nemurirea și noblețea națiunii române. Astăzi tranșeele sunt reprezentate de spitale și toți trăim cu speranța că noii eroi ne aduc salvarea.

Această zi de sărbătoare oferă prilejul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu”, instituție din subordinea Direcției medicale, să prezinte preocuparea, cu responsabilitate și devotament față de pacienți, pentru creșterea calității serviciilor medicale. Starea de sănătate a pacienților, accesul la aparatură medicală de ultimă generație și spitalizarea în spații moderne reprezintă preocuparea continuă a spitalului. Executăm serviciul medical militar cu profesioniști care își pun experiența în folosul pacientului și asigură spitalului un loc de frunte în elita medicinei militare românești.

Virtutea poporului român este unirea și uniți, respectând măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV 2, ne vom întoarce la o viață sănătoasă.

Cu ocazia Zilei medicinei militare, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu”, colonelul Roman Vasile urează personalului medico-medical și administrativ „La mulți ani!”.

Text și foto: plt.maj. Galiță Adrian

sursă foto și text: Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here