Week-end cu accidente rutiere în Vrancea

0
1204

Finalul de săptămână s-a soldat din nou cu accidente pe șosele din Vrancea. Nu mai puțin de șase evenimente rutiere s-au petrecut vineri, sâmbătă ți duminică la noi în județ.

Pe DJ 204D, la Biliești, două mașini s-au lovit frontal, iar în urma impactului una dintre ele s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de stingere și un echipaj al SAJ Vrancea cu o ambulanță. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii vrânceni au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.Conform unui apel 112, la intersecția DJ 204 D cu DJ 205 P (către Suraia) s-a produs un accident rutier în care sunt 2 autovehicule implicate, unul dintre ele fiind răsturnat în afara părții carosabile. Conform primelor date, cauza este neacordarea de prioritate. A rezultat rănirea ușoară a unei persoane , potrivit Biroului de presă al IPJ Vrancea.

Primele picături de ploaie care au căzut sâmbătă peste orașul sufocat de căldură, le-au cam dat bătăi de cap șoferilor, fiind luați prin surprindere de carosabilul umed. Așa se face că sâmbătă după-amiază un șofer a ajuns cu mașina într-un șanț la ieșirea din Focșani spre Bolotești. De vină ar fi carosabilul umed care a făcut ca șoferul să piardă controlul volanului și să iasă cu mașina de pe șosea. Conform reprezentanților IPJ Vrancea, evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarierea autoturismului.

Tot sâmbătă, două autovehicule s-au ciocnit pe B-dul București din Focșani, în zona Mausoleului din cartierul Sud, în timp ce alți doi șoferi au fost impicați într-o tamponare pe DN 2 D, la intrarea în Bolotești.

Ziua s-a încheiat cu un carambol în apropiere de Focșani Mall, patru autovehicule fiind implicate. Toate au fost înregistrate ca tamponări, fără victime, nefiind constatate decât pagube materiale”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Și duminică seara a avut loc un accident rutier. „Prin apel 112 a fost anunțată producerea unui accident rutier pe DN 2 E85, pe sensul de mers Focșani către Garoafa. Din primele date se pare că sunt implicate două autoturisme. Traficul se desfășoară în condiții normale”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea. „Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit cu modulul SMURD și o autospecială de stingere pentru descarcerarea unei persoane, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, la ieșirea din Focșani spre Garoafa. Victima a fost descarcerată și predată echipajului SAJ prezent la fața locului”, au informat reprezentanții ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here