ULTIMA ORĂ! FOTO! Mașină căzută într-un șanț la ieșirea din Focșani spre Bolotești. Patru mașini s-au tamponat în zona Focșani Mall

0
6473

Un șofer a intrat astăzi cu mașina într-un șanț adânc, la ieșirea din Focșani spre Bolotești. În urma ploii din această după-amiază, carosabilul umed a făcut ca șoferul să piardă controlul volanului și să iasă cu maşina de pe şosea, ajungând în șanțul adânc de pe marginea drumului. Nu au rezultat decât pagube materiale, nefiind nimeni rănit, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Tot astăzi, a mai avut loc încă un eveniment rutier, în care două autovehicule s-au ciocnit, pe B-dul București din Focșani, în zona Mausoleului din cartierul Sud. De asemenea, două autovehicule s-au ciocnit astăzi după amiază pe DN 2 D, la intrarea în Bolotești. Din fericire, nu a fost nimeni rănit.

În apropiere de Focșani Mall s-a produs tot astăzi un carambol în care au fost implicate patru autovehicule. „Toate au fost înregistrate ca tamponări, fără victime, nefiind constatate decât pagube materiale” a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

foto: Alex Busuioc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here