GALERIE FOTO: Nou în Focșani. Sâmbătă, de Sfânta Marie, se deschide cofetăria „Secret de Dulce by Roxi‟

0
13486

Ți-e poftă de ceva dulce dar nu știi de unde să comanzi?! Sâmbătă, de Sfânta Marie, se deschide o nouă cofetărie în Focșani, pe str. Alexandru Vlahuță, nr. 8, vis a vis de magazinul Junior. „Secret de Dulce by Roxi‟ vine cu produse de calitate, preparate din ingrediente 100% naturale, la prețuri accesible fiecărui pofticios. Laboratorul coferăriei „Secret de Dulce by Roxi‟ a fost inaugurat în februarie 2017, chiar de Valentine’s Day, după 4 luni în care managerul Roxana Vasilache a urmat cursuri de perfecționare la școli de prestigiu în domeniul HoReCa, din capitală. Între timp, afacerea s-a extins în urma accesării unor fonduri prin programul Star Up Nation, iar anul trecut, Roxana Vasilache a ajuns cu delicioasele ei torturi și prăjituri la Tecuci, acolo unde a deschis o cofetărie apreciată de sute de clienți.

Livrare gratuită în Focșani!

Pandemia nu a descurajat-o pe tânăra antreprenoare, deși toate evenimentele din acest an au fost amânate pentru 2021. Odată cu creșterea cerințelor de pe piață, Roxana Vasilache a decis că este timpul ca afacerea să se extindă și în Focșani. „Această cofetărie era programată să fie deschisă din martie 2020, dar, având în vedere situația pandemică pe care o traversăm, am decis să o mai amânăm puțin. În nici un caz nu ne-am lăsat descurajați, din contră, pandemia ne-a demonstrat că doar cei puternici supraviețuiesc, și mă consider o stâncă în momente de genul acesta. Într-adevăr, pandemia ne-a afectat din punct de vedere al evenimentelor, așa cum a afectat pe absolut toată lumea. Încă din prima zi am făcut livrări gratuite la domiciliu, cu mașină autorizată DSV cu frig. Până acum clientela nu ne-a dezamăgit, având în vedere că pe pagina de Facebook  avem  peste 5.000 de like-uri.

          Comenzile de peste 25 de lei au livrarea gratuită în Focșani, facem livrări și în afara orașului însă contra cost în funcție de localitate. Pe partea de comenzi de zi cu zi, în perioada pandemiei, nu am  simțit o scădere, ci o creștere, cel puțin în martie și aprilie, raportat la aceeași perioadă a anului trecut. Sediul laboratorului este în Câmpineanca, pe str. Mătăsari, de acolo pleacă toate produsele noastre atât spre cofetăria din Tecuci, pe care am deschis-o pe 14 septembrie 2019, cât și către restaurante, magazine micuțe, firme și, de sâmbătătă, spre noua cofetărie din Focșani, care va avea sediul pe str. Alexandru Vlahuță, nr. 8, de la Doi Stejari dreapta spre CEC-ul din Bahne, vis a vis de magazinul Junior. Programul de funcționare va fi zilnic, de luni până duminică, de la 09:00-21:00‟, ne-a spus Roxana Vasilache.

Pe lângă prăjiturile tradiționale, „Secret de Dulce by Roxi‟ vine și cu o gamă nouă de prăjituri în formă de fructe, cu creme și blaturi pufoase. De asemenea, la „Secret de Dulce by Roxi‟ găsiți lumânări, coifuri, baloane, confetti, farfurii, pahare de unică folosință, artificii și chiar șampanie, fără să mai fie nevoie să pierdeți timpul prin oraș căutându-le.

Torturi personalizate comandate și din străinătate

Dacă ești plecat la mii de kilometri depărtare de casă și vrei să-i faci totuși o surpriză delicioasă unei persoane dragi, „Secret de Dulce by Roxi‟ preia comenzi, urmând ca banii să fie trimiși prin transfer bancar inclusiv Revolut, TranferWise sau prin orice altă modalitate de paltă.Produsele noastre sunt în special torturile, de orice fel, prețurile, momentan, pornesc de la 60-78 de lei per kilogram. Nu ne adresăm unei anumite nișe de cumpărători, ci ne dorim să-și permită aproape toată lumea să mănânce un tort de calitate. Pentru evenimente speciale, putem livra chiar și șampanie și flori pe lângă tort ‟, subliniază Roxana Vasilache.

Suntețiașadar așteptați sâmbătă, de Sfânta Maria, începând cu ora 09:00, la cofetăria „Secret de Dulce by Roxi‟ din str. Alexandru Vlahuță, nr. 8, vis a vis de magazinul Junior, Focșani.

Comenzi la tel.: 0770 375 964 / 0764 543 600

Facebook: Secret de Dulce by Roxi – laborator cofetarie 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here