GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii vor juca astăzi, la Miercurea Ciuc!

0
131
  • Csikszereda – CSM 2007, de la ora 11:00 

          CSM Focșani 2007 va disputa al treilea meci de verificare în șase zile. A fost cel cu Voluntari 2, de sâmbăta trecută, apoi cu Glorian  Buzău, marți, ambele pe Milcovul iar astăzi, de la ora 11:00, la Miercurea Ciuc, focșănenii vor întâlni divizionara de Ligă a II-a, Csikszereda. Echipa Focșaniului mai are programată o partidă de pregătire, cu Dacia Unirea Brăila, din Liga a III-a, la 22 august. În cele două jocuri de până acum, CSM 2007 a arătat că este în creștere, că își consolidază o manieră de joc proprie, ce se dovedește eficientă. Antrenorul Alin Chița și elevii săi mai au de lucru până la nivelul pe care și-l doresc și foarte probabil că după meciul de astăzi, în care vor fi văzuți în condiții de joc și nou veniții Brian Lemac și David Vochin – în foto la semnarea contractelor – în linii mari formula de echipă pentru viitorul sezon va fi stabilită. Ieri, echipa s-a antrenat normal, cu întreg lotul pe stadionul Milcovul, sub îndrumarea principalului Alin Chița și secundului Cristian Tănase.

          Campionatul Ligii a III-a este programat să înceapă la 29 august, cu un preambul la 25 august când este programată prima etapă națională a Cupei României. Rămâne de văzut dacă aceste date vor fi respectate având în vedere marile dificultăți financiare pe care le au echipele care sunt obligate de protocolul medical să facă repetate teste Covid-19 foarte costisitoare. Poate că Ministerul Tineretului și Sportului va găsi o cale prin care testele pentru echipele sportive participante la competițiile naționale să fie suportate de la buget, situație în care acctivitatea sportivă ar mai ieși din încorsetarea strânsă în care se află!

În Liga a III-a au promovat direct ori au fost invitate să joace ACS Bradu Borca, CS Dante Botoșani, CSM Satu Mare, CS Progresul Șomcuța Mare, CS Unirea Ungheni 2018, CSM Corona Brașov, ACS Progresul Ezeriș, CS Avântul Periam, ACS Voința Budeasa, CSO Petrolul Potcoava, ACSM Oltenița, CSA Steaua București, ACS Sportul Chișcani, CS Gloria Albești, CSO Plopeni, CS Avântul Valea Marului, CSM Râmnicu Sărat, CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, CS Măgura Cisnădie, CS Ocna Mureș și AS FC Bărăganul Ciulnița.

Dintre acestea, cel puțin două – ACS Bradu Borca, CS Dante Botoșani, ar putea fi colege de serie cu CSM Focșani 2007.

Urmează ca Federația Română de Fotbal să anunțe componența celor cinci serii și programul campionatului. Înainte de asta, să anunțe, însă, programul primei etape a Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here