Copiii bolnavi de cancer nu vor avea șansa să se trateze în Vrancea! Liberalii Ion Ștefan și Cătălin Toma nu vor clinică de oncologie în curtea spitalului!

0
1271

De șase luni de zile, Consiliul Județean Vrancea așteaptă un aviz pentru construirea unui centru de oncologie în curtea Spitalului Județean, pentru că un asemenea edificiu ar putea fi punctat în beneficiul unui adversar politic. Cinismul și lipsa de umanitate sunt oribile, contând pentru liberalii Cătălin Toma și Ion Ștefan doar niște voturi, și nu sănătatea copiilor noștri.

Atitudinea virulentă manifestată de reprezentații PNL în spațiul public împotriva realizării clinicii de oncologie este de neînțeles, nemaiexistând niciun fel de replică la ultimul document prin care este solicitat DSP Vrancea și Spitalului Județean să-și reanalizeze avizele pe care le dăduse pentru această clinică. În lege nu este prevăzut acordul Consiliului de Administrație sau al directorului medical, ci doar al spitalului pe care Consiliul Județean Vrancea îl are din 2019. (vezi facsimil)

PNL Vrancea, trezește-te! Viața trebuie să aibă prioritate înaintea intereselor de partid sau ale celor personale. Tergiversarea acestor avize dovedește că sănătatea vrâncenilor este sabotată încontinuu de reprezentanții PNL.

Noi vă spunem doar atât: Rușine PNL!

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea,

13 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here