GALERIE FOTO: Fotbal – Victorie focșăneană și în al doilea amical al verii!

0
364
  • CSM 2007 – Gloria Buzău 2-1 (1-0)
  • Partida s-a disputat ieri, 11 august, de la ora 11:00, pe stadionul Milcovul

Formații

CSM Focșani 2007: Geantă – Juncănaru, Munteanu, Panaite, Ilie – Taciuc, Stancu, Preoteasa, Ghenovici – Jurj, Gorovei. În repriza a doua au mai jucat Horvat, Pădineanu, Manu, Săpunaru, Paizan, Vochin, Maftei, Bratu, Salaoru, Oprea, Negoiță.

Antrenor, Alin Chița

Gloria Buzău: Stoian – Ciprian Petre, Ghinga, Perju, Ignat, Savin, Tucaliuc, Nedelea, Chicarosa, Huiban, Toma. Au mai jucat Barna, Șerban, Ceaușel, Staiculescu, Stoica, Pîrvulescu, Ioniță, Pîrcălabu, Lazăr.

Antrenor, Ilie Stan

          CSM Focșani 2007 a jucat ieri, de la ora 11.00, pe stadionul Milcovul, a doua partidă de verificare a verii, după cea de sâmbăta trecută când s-a aflat față în față cu FC Voluintari 2. De această dată, adversară i-a fost Gloria Buzău, formație din Liga a II-a, puternică, și care a supus-o unui examen foarte exigent. A fost o dispută echilibrată, între două formații care construiesc, joacă fotbal și ajung deseori cu mingea în apropierea porții adverse. Mai tăioși au fost în prima parte a întâlnirii focșănenii care au deschis scorul din lovitură de pedeapsă transformată de Ghenovici după ce, scăpat spre singur cu Stoian, Jurj a fost faultat în careu. Era minutul 23. Au mai fost aproape de gol, Jurj, care a reluat peste transversală mingea centrată de Ghenovici, Gorovei, care nu a avut forța să finalizeze o acțiune promițătoare și din nou Jurj, devansat la reluare de portarul oaspeților.

Geantă a evitat egalarea în minutul 35 când s-a întins și a respins în corner mingea trimisă pe poartă, în stânga sa. La pauză, ambii antrenori au început schimbările, pe care le-au epuizat cu zece minute înainte de terminarea partidei. Aspectul jocului nu s-a schimbat și prima ocazie mare de gol a apărut la poarta Gloriei, unde mingea șutată de Pădineanu de la 20 de metri a lovit încheietura barelor și a revenit în teren fiind prinsă de portarul oapeților. Repunerea mingii în joc a fost, însă defectuoasă și Jurj, ieri, foarte inspirat, a interceptat, a urmat un sprint scurt și, de la 15 metri, un șut imparabil, pe jos, pentru 2-0. Finalul de meci a fost cu oaspeții punând presiune în jumătatea gazdelor, în careu, chiar. În urma unei asemenea faze au apărut și circumstanțele în urma cărora Octavian Bucătaru a acordat penalty pentru Gloria și Stoica a făcut 2-1.

          CSM Focșani 2007 a făcut un nou joc solid, de această dată, în ambele reprize și, dacă va continua în aceeași manieră va putea face o figură frumoasă în viitoarea ediție de campionat. Mai sunt de pus la punct suficiente lucruri, pe care antrenori și echipă le cunosc. O pot face prin antrenamente și jocuri, următorul fiind cel de vineri, 14 august, de la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda.

La CSM 200 a debutat fundașul stânga David Vochin, un fotbalist de 18 ani, cu bune referințe, care vine de la FC Argeș Pitești. Iar astăzi este așteptat la echipă un atacant, Brian Lemac, de 25 de ani. Vine de la Minaur Baia Mare și a mai jucat la Universitatea Cluj-Napoca, Pandurii Târgu Jiu, Metalurgistul Cugir, ACS Fotbal Comuna Recea.

De la echipă au plecat fundașul stânga Valentin Mihăiță și Artiom Zabun, ale căror contracte au fost reziliate prin acordul părților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here