Tenis U 12 – Rareș Rugină, de la Tenis Club Focșani, semifinalist la Campionatul Național!

0
56
  • Dragoș Paraschiv, de la CS Unirea, a câștigat ”Cupa Primăriei Onești” la U 14

          Focșaniul propune tenisului românesc nu doar o jucătoare de mare talent și perspectivă – Maria Ciubotaru, de la CSM 2007, recent medaliată cu bronz la Campionatul Național U 16, ci și jucători de aceeași factură. Cel mai bine poziționat în ierarhia națională este Rareș Rugină, din Tecuci, dar legitimat la Tenis Club Focșani, unde este pregătit de mai mulți ani de echipa de antrenori ai clubului. La Campionatul Național de băieți U 12, care a avut loc la terenurile CS Văideanu, din Brașov și încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, Rareș s-a clasat pe locul al patrulea, după un parcurs foarte bun! A trecut în calificări de un adversar care s-a retras din motive medicale, de Călin Cozac, de la Tenis Club București și Matei Stan, de la Tenis Club Champions iar pe tabloul principal a câștigat cu 6-1, 6-3 partida cu Dragoș Mone, de la CSM Reșița, cu 6-1, 6-2 meciul cu Andrei Gadiu, de la Tenis Club Curtea de Argeș, cu 4-6, 6-1, 6-3 jocul cu Denis Duță, de la Elite Târgu Jiu. În semifinală, a fost întrecut cu 6-1, 6-2 de David Popa, de la Elite Târgu Jiu iar în meciul pentru locurile a pierdut cu 3-4, 1-6, 2-6, în fața lui Yannik Alexandrescu de la LPS-CSS Constanța. Cu jocul – și rezultatele de la Campionatul Național U 12, de la Brașov, în care a fost favorit nr. 5, Rareș Rugină și-a reconfirmat calitățile – și valoarea – între jucătorii români de tenis U 12. Ar fi urmat să joace și la Campionatul Național U 14 care are loc în aceste zile, dar a ratat participarea din cauza unei accidentări suferite la Brașov.

La Campionatul Național U 14 a jucat un tur David Cristian Carteputredă, de la Viva Galați, dar pregătit tot de antrenorii de la Tenis Club Focșani, așa cum mi-a spus profesorul Răzvan Bucuroiu. 

La U 14, Dragoș Paraschiv, de la CS Unirea Focșani, a câștigat ”Cupa Primăriei Onești”, concurs care a început la 1 august și a avut loc pe terenurile CS Tema Sport. Jucătorul pregătit de aceeași echipă de la Tenis Club Focșani, a obținut trofeul competiției după ce a câștigat jcurile cu Alexandru Brehuță, de la  Moldosport, scor 6-1, 6-0, cu Daniel Iorga, de la Tema Sport, scor, 6-0, 6-1 și cu coechipierii acestuia, Dragoș Pavel, scor, 6-0, 6-0 și Luca Dorache, scor, 6-0, 6-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here