Bărbați prinși la volan băuți sau fără permis

0
351
An unrecognizable man drinking beer while driving car. Concepts of driving under the influence, drunk driving or impaired driving

Dosare penale întocmite de polițiști
La data de 7 august a.c., ora 06.47, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza-Vodă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 7 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 202 E Tâmboești, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 8 august a.c., ora 08.53, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241 F, având o concentrație de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 8 august a.c., ora 20.15, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat un bărbat, de 63 de ani din localitatea Movilița, în timp ce conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 10 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here