GALERIE FOTO: Fotbal – Foarte bun joc de verificare pentru focșăneni!

0
289
  • CSM 2007 – FC Voluntari II 4-2 (3-1), sâmbătă, 8 august, pe stadionul Milcovul

Formații

CSM Focșani 2007: Horvat – Săpunaru, Maftei, Panaite, Mihăiță – Negoiță, Preoteasa, Pădineanu, Manu – Ghenovici – Artiom. În repriza a doua au jucat Geantă (Apenciucesei) – Juncănaru, Bratu, Munteanu , Ilie – Paizan, Salaoru, Stancu, Gorovei – Taciuc – Jurj. Au mai evoluat, din minutul 70, Dascălu, Oprea.

Antrenor, Alin Chița

FC Voluntari: Paraschiv – Tănase, Chilici, Tatu, Hagiu, Bălan, Buliga, Leasă, Munteanu, Alexandru Ilie, Stoica.

Rezerve: Avram, Mitrache, Tudor, Otkay, Badea, Dima, Voinescu, Dumitru, Tangulea, Ioniță, Omar, Nicolae.

Antrenor, Dinu Todoran

CSM Focșani 2007 și FC Voluntari II s-au întâlnit, sâmbătă, 8 august, de la ora 11:00, pe o căldură sufocantă, pe stadionul Milcovul, într-un meci de verificare care a avut atributele unui joc pe puncte. A fost antrenant, cu multe faze de poartă, și cu multe goluri. Focșănenii s-au impus cu 4-2, după ce la pauză aveau 3-1, prin golurile marcate de Preoteasa, printr-o lovitură de cap după o centrare venită din stânga, Artiom, tot cu o lovitură de cap și Manu, cu execuție excepțională – lob din apropierea centrului terenului cu care l-a surprins pe Paraschiv, ieșit din poartă. Pentru oaspeți marcase Leasă din lovitură de la 11 metri. În partea a doua a întâlnirii, fiecare echipă a mai înscris câte un gol – focșănenii, prin Paizan, oaspeții, prin Omar.

Pentru conducerea tehnică a CSM 2007 partida a fost extrem de importantă în condițiile în care, până la debutul oficial în competiții mai are programate două amicale în urma cărora urmează să stabilească o formulă de echipă cu care să încerce să îndeplinească obiectivele sezonului 2020-2021. Antrenorul Alin Chița avea de văzut și cum poate pune mai bine în valoare calitățile jucătorilor nou veniți la CSM 2007, aplicate pe partitura de joc ce devine constantă în evoluția formației. Antrenorul împreună cu echipa au făcut propriile evaluări iar consecințele acestora vor putea fi observate în viitoarele jocuri ale focșănenilor.

Pentru observatorul din afară au fost evidente câteva lucruri. Primul – și cel mai important, este că jocul CSM 2007 continuă să aibă trăsăturile din toamnă și din începutul returului trecut – construcție elaborată, în toate zonele terenului, pornită din apărare, cu angajarea vârfului, ajuns de multe ori în situații de finalizare. Eficientă, deci. Apoi, existența unei linii de mijloc laborioase, cu jucători tehnici, care văd jocul – inclusiv nou veniții Preoteasa, Ghenovici și puștiul Negoiță. Apărarea a avut, în general, siguranță, însă în atac, la finalizare, încă sunt lucruri de pus la punct. Următoarele două meciuri amicale, cu adversari din Liga a II-a, redutabili, vor testa și jocul echipei, și nivelul individual, antrenorul Alin Chița oferind timp relativ egal pentru ca toți jucătorii să arate ce pot!

Marți, 11 august, CSM Focșani 2007 va juca de la ora 11:00, pe stadioul Milcovul, cu Gloria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here