VIDEO: Aripă nouă și bază sportivă la Liceul Teoretic din Odobești

0
413

„Extindere Liceu Teoretic, amenajare incintă Bază Sportivă, alei și căi de acces”. Proiectul este finantat din fonduri ale Uniunii Europene prin Programul Operational Regional POR 2014-2020, Axa prioritara 13. Prin intermediul acestui proiect se va construi o aripă nouă în suprafață de 533 mp care va avea 8 săli de clasă, sală de informatică și camera servere, sală de festivități (amfiteatru), spații de depozitare, secretariat, cancelarie, grupuri sanitare, cameră tehnică. De asemenea, va fi amenajat un teren de sport multifuncțional în suprafață de aproape 500 mp, un teren pentru festivități în aer liber, alei și căi de acces în suprafață de 2,5 mii mp. Totodată, vor fi amenajate spațiile verzi din apropiere în suprafață de 15 mii mp. Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 5,3 milioane de lei (proiectare+lucrari+dotari).

Publicată de Primaria Odobesti pe Joi, 6 august 2020

„Extindere Liceu Teoretic, amenajare incintă Bază Sportivă, alei și căi de acces”. Proiectul este finantat din fonduri ale Uniunii Europene prin Programul Operational Regional POR 2014-2020, Axa prioritara 13.

Prin intermediul acestui proiect se va construi o aripă nouă în suprafață de 533 mp care va avea 8 săli de clasă, sală de informatică și cameră servere, sală de festivități (amfiteatru), spații de depozitare, secretariat, cancelarie, grupuri sanitare, cameră tehnică. De asemenea, va fi amenajat un teren de sport multifuncțional în suprafață de aproape 500 mp, un teren pentru festivități în aer liber, alei și căi de acces în suprafață de 2,5 mii mp. Totodată, vor fi amenajate spațiile verzi din apropiere în suprafață de 15 mii mp. Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 5,3 milioane de lei (proiectare+lucrari+dotari).

Sursa: Facebook/Primaria Odobesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here