GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii încep seria meciurilor de pregătire!

0
246
  • Sâmbătă, 8 august, de la ora 10:00, pe Milcovul, CSM 2007 – CSO Voluntari; nu va fi permis accesul spectatorilor

Fotbaliștii focșăneni vor încheia prima săptămână de la revenirea din cantonamentul de la Govora cu primul lor joc de verificare. Sâmbătă, 8 august, de la ora 10:00, pe stadionul Milcovul, CSM 2007 va întâlni pe CSO Voluntari, care va fi o combinată de jucători din Liga Națională și ai formației a doua a acesteia, care evoluează în Liga a III-a. Conducerea echipei Focșaniului a avut stabilit un program de amicale care, însă nu a putut fi respectat, în principal din cauza obligativității ca, înaintea jocurilor, echipele să aibă făcute testele Covid – 19.       Focșănenii au îndeplinit această condiție, testele făcute luni la clinica Synevo dând rezultate negative pentru toți jucătorii și staff-ul echipei întoarse de la Govora. Cum Volutariul a fost testată pentru meciurile din Liga Națională și este un partener foarte bun pentru jocuri de verificare, a fost soluția cea mai bună pentru întîlnirea de sâmbătă. La primul meci amical, ca și la următoarele, ca și la jocurile oficiale, așa cum prevede protocolul medical stabilit de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sporutului, spectatorii nu vor avea acces.

La antrenamentul de ieri, condus de antrenorii Alin Chița – principal și Cristian Tănase – secund, au participat toți jucătorii din lot, care au arătat bună dispoziție, poftă de joc, chiar dacă încă de la acea oră, 10:00, soarele devenise dogorâtor. Este semn că la Govora au făcut o foarte bună pregătire fizică, într-un program încărcat, care, se vede, le-a prins bine!

Noutățile din lot sunt Gabriel Preoteasa și Răzvan Gorovei, pe care doar i-am anunțat într-un comentariu anterior. Astăzi, mai multe despre cei doi jucători care pot aduce plusurile ce pot face diferența în bine în dificilul drum în competițiile oficiale pe care CSM 2007 îl va începe odată cu prima etapă a Cupei României, la 22 august.

          Gabriel Preoteasa este născut la 11 iulie 1996, la Târgu Cărbunești. Este mijlocaș central, vine de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga a II-a. A mai jucat la Luceafărul Oradea și Dunărea Călărași.

          Răzvan Gorovei, s-a născut la Iași la 18 mai 1994. Poate evolua ca mijlocaș ofensiv, dar și ca atacant lateral. Într-un interviu acordat după transferul la Politehnica Timișoara, în Liga a II-a se prezenta: ”am viteză în joc, pot să scot destul de ușor adversarul din joc”! Rămâne să demonstreze și al Focșani aceste calități și să confirme că ochiul antrenorului Alin Chița a văzut foarte bine în ce-l privește pe fobalistul care a venit de la Aerostar Bacău, dar care a mai jucat la Politehnica Iași, Știința Miroslava, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, ACS Poli Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here