Două unități de învățământ din Vrancea, beneficiare ale campaniei „Domestos susține igiena în școli”

0
209

          Localitățile Adjud și Valea Sării, august 2020: Dreptul la toalete continuă și în pandemie! Domestos, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, continuă demersurile începute în campania ”Domestos susține igiena în școli” și trece la o nouă etapă de selecție. Încă 25 de școli, din 23 de județe, vor beneficia de kit-uri de produse de igienizare Domestos. Printre ele se numără și unitățile de învățământ Școla Gimnazială „Mareșal Alexandru Averescu” din Adjud și Școala Gimnazilală „Vasile Iftimescu” din Valea Sării din județul  Vrancea. Lista completă a celor 25 de școli selectate poate fi găsită pe www.domestos.ro și pe site-ul www.crucearosie.ro, pagina dedicată campaniei.

Această fază a campaniei aduce și vești legate de următoarea școală care va beneficia de renovarea toaletei. Astfel, Crucea Roșie Română a ales ca Liceul cu program sportiv din Botoșani să beneficieze de modernizarea grupurilor sanitare. Instituția de învățământ a fost dată în folosință în anul 1995 și găzduiește, în prezent, 870 de copii repartizați în 38 de clase, de la clasa 0 până la ultimul an de liceu. Elevii liceului au cucerit aproape 2,000 de medalii în competiții sportive naționale și internaționale, iar peste 150 de sportivi crescuți în acest liceu au jucat sub culorile României în loturi naționale de juniori.

Înscrierile în campania ”Domestos susține igiena în școli” continuă pe site-ul campaniei pentru toate cele 3 categorii din concurs – construirea unui grup sanitar, acolo unde acesta este în curte, renovarea și modernizarea toaletelor sau acces la kituri de produse necesare pentru întreținere, curățare și igienizare, atât de importante în general, dar cu atât mai mult în contextul riscului de îmbolnăvire de COVID-19. Până în prezent, au fost făcute 356 de înscrieri valide în toate cele 3 categorii. (…)

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here