ULTIMA ORĂ! Bilanțul unei noi zile de controale în Vrancea: 712 persoane au fost legitimate, 97 de mijloace de transport în comun, verificate

0
911

 

 Autoritățile acționează în continuare în sprijinul cetățenilor pentru a limita răspândirea noului virus

98 de societăți comerciale au fost verificate joi, 6 august a.c., în cadrul unor acțiuni care au vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă. Controalele au fost organizate sub autoritatea prefectului.

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul virus, polițiștii, jandarmii, pompierii și polițiștii locali, împreună cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat activitățile desfășurate în zonele aglomerate din județul Vrancea și în mijloacele de transport în comun și au verificat modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor punctuale desfăşurate în cursul zilei de ieri, au fost verificate peste 210 locații, fiind vizate localuri de alimentaţie publică, cât şi piscine, pensiuni, terase, mijloace de transport în comun, cum ar fi autobuze, maxi-taxi, dar şi zone turistice care în această perioadă sunt frecventate de un număr ridicat de persoane.

Aproximativ 712 persoane au fost legitimate în vederea verificării cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. De asemenea, au fost verificate 107 mijloace de transport, din care 97 de mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2500 de lei.

Activitățile în sistem integrat pentru protejarea sănătății cetățenilor vor continua și în perioada următoare.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Comunicat IPJ Vrancea, 7 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here