ULTIMA ORĂ! Marian Oprișan: Haita de lupi flămânzi ce ne conduce gestionează catastrofal această pandemie și riscă viața românilor

0
1667

Dragi vrânceni,

Județul Vrancea, din nefericire, se confruntă cu o criză majoră generată de numărul mare de cazuri de coronavirus. De la începutul pandemiei de COVID-19 și până în acest moment au fost confirmate 1.895 de cazuri, iar în ultimele 24 de ore s-au mai adăugat alte 36 de îmbolnăviri. Astfel bilanțul cazurilor raportate rămâne la un nivel foarte ridicat, urmare a incompetenței PNL care continuă să își bată joc de sănătatea vrâncenilor.

Din cauza încăpățânării de a nu pune în funcțiune aparatul de testare COVID-19, Real Time PCR, cumpărat de acum 3 luni din bugetul Consiliul Județean Vrancea, s-a ajuns la paralizarea sistemului medical din județ. Au toată puterea, instituțiile sanitare sunt în mâna PNL, dar se pare că doar campania electorală este singurul țel care îi interesează.

Este trist și dezamăgitor că asistăm la atitudinea dezumanizată a partidelor politice PNL și USR, care, în vremea acestei cumplite crize, au mirosit că pot profita de situație, de suferința oamenilor, pentru a căpăta capital electoral.

Economia a fost zdruncinată, mulți și-au pierdut pâinea cea de toate zilele, aproape un milion de oameni având astăzi statut de șomeri, spitalele sunt pline, medicii sunt extenuați și fiecare dintre noi ne dorim sprijin, înțelegere și suport.

Numărul cazurilor crește de la o zi la alta, în timp ce conducerea incompetentă a Spitalului Județean și gloata de manichiuriste, prieteni și rubedenii de la DSP Vrancea umblă ca disperații, încălcând legea, înnebuniți să crească în imagine partidul PNL, deși, din punct de vedere legal, campania electorală încă nu a început. Este de neconceput cât de departe merge inconștiența celor care au grijă de sănătatea noastră!

Atunci când nu petrec, în disprețul cetățenilor constrânși de măsuri ineficiente, liberalii, plătiți de stat în funcții publice, sfidează legea, făcând o campanie electorală deșănțată și visând la funcțiile pe care și le împart între ei, în perspectiva alegerilor locale ce urmează să aibă loc!

Cu riscul de a îmbolnăvi și mai mult populația județului, nu se sfiesc să meargă la nunți și petreceri, apoi să colinde din casă în casă, unii cu mască, alții fără, să îmbrățișeze oamenii, să le șteargă lacrimile celor care își spun sincer amarul lor, doar cu scopul de a le stoarce, în mod meschin și mincinos, un vot.

Astăzi s-au înregistrat 1.345 de cazuri noi și 45 de decese în țara noastră! Situația a scăpat de sub control, iar această haită de lupi flămânzi ce ne conduce gestionează catastrofal această pandemie și riscă viața românilor. Nu-și asumă nicio responsabilitate, ba mai mult dau vina pe populație pentru incoerența măsurilor luate de ei.

Puteți să vă închipuiți că există asemenea politruci, care, în aceste momente critice, când zilnic dispar dintre noi ființe dragi, se gândesc numai la interesele lor politice? Puteți realiza că nu îi interesează câtuși de puțin ce se întâmplă în România și implicit în Vrancea și le pasă doar de căpătarea puterii, din ambiții pur personale?

Stimați cetățeni, nu vă lăsați folosiți de unii care vă promit ”România normală”, dar tot ce au arătat până acum demonstrează contrariul!

În asemenea situații oamenii se așteaptă la solidaritate, indiferent de culoarea politică sau alte preferințe personale. Dintre toate atributele umane singurul care contează, în definitiv, este acela de a fi OM. Asta înseamnă să te gândești, să cauți soluții, să îți propui să ajuți, fără a trage un avantaj din asta, doar în virtutea faptului de a putea fi sprijin aproapelui tău.

În aceste condiții în care și-au bătut joc, fără milă, de sănătatea noastră pe perioada acestei crize, dragi vrânceni, fiecare dintre noi trebuie să ne punem întrebarea: Cum ne vom putea lăsa viața în mâinile acestor personaje sinistre?

Rușine PNL!

Marian Oprișan
Președintele Partidului Social Democrat
Organizația Județeană Vrancea

Sursa: Facebook/Marian Oprișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here