GALERIE FOTO: Polițiștii au distribuit gratuit sute de măști cetățenilor din zonele aglomerate ale Focșaniului

0
187

FII RESPONSABIL, ATITUDINEA TA POATE SALVA VIEȚI!

”Fii responsabil, atitudinea ta poate salva vieți!” – mesajul pe care polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea l-au transmis miercuri, cetățenilor municipiului Focșani. Astfel, polițiștii de ordine publică împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au distribuit miercuri dimineață, în mod gratuit, sute de măști cetățenilor care s-au aflat în zonele aglomerate din municipiul Focșani.

Miercuri, 5 august a.c., începând cu ora 10.00, polițiștii focșăneni au desfășurat o acțiune preventivă pe raza municipiului Focșani, în cadrul căreia au înmânat măști de protecție persoanelor care se aflau în Piața Moldovei din municipiul Focșani, precum și în zona Obor, oferind totodată informații cu privire la modul corect de utilizare al acestora și solicitându-le în același timp să respecte, pentru siguranța lor și a celor din jur, normele de protecție, igienă și distanțare fizică recomandate de autorități.

Activitatea preventivă și de informare s-a realizat având în vedere că, începând cu data de 01 august a.c., la nivelul județului, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe agro-alimentare, oboare, târguri, talciocuri, piețe, parcuri,zone de agrement, parcări magazin etc..

Polițiștii vrânceni fac un apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică, precum și deciziile autorităților pentru limitarea răspândirii și efectelor noului coronavirus, pentru protejarea sănătății și vieții membrilor comunității.

De asemenea, activitățile preventive vor fi completate cu acțiuni reactive ale polițiștilor atât în spațiile închise cât și în locurile aglomerate, coroborat cu verificarea mijloacelor de transport în comun, terase, piscine, etc.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 5 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here