Consiliul Județean organizează manifestări dedicate eroilor neamului românesc

0
839

Consiliul Județean Vrancea organizează azi momente comemorative dedicate eroilor neamului românesc, la mausoleele eroilor din Focșani, Mărășești și Soveja. Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentele din data de 6 august se vor desfășura fără public. Practic, momentele comemorative din 6 august vor avea loc în prezența unui număr restrâns de reprezentanți ai autorităților județene, locale, ai MApN, MAI, Guvernului României, veterani și reprezentanți ai presei.

„Deși trecem printr-o perioadă cu totul deosebită, și în acest an vom cinsti cum se cuvine memoria eroilor căzuți pe câmpurile de luptă din Vrancea! Dată fiind situația pandemică, evenimentele din data de 6 august se vor desfășura fără publicul care ne-a fost în fiecare an alături. Momentele comemorative din 6 august vor avea loc la mausoleele eroilor din Focșani, Mărășești, Soveja în prezența unui număr restrâns de reprezentanți ai autorităților județene, locale, ai MApN, MAI, Guvernului României, veterani și reprezentanți ai presei. Imagini și înregistrări ale evenimentelor, precum și un remember al evenimentelor comemorative desfășurate în anii trecuți, vor putea fi urmărite online pe site-ul Consiliului Județean Vrancea. Vă așteptăm joi, 6 august 2020, să luați parte la evenimentele de comemorare a eroilor căzuți pe câmpurile de luptă din Vrancea în timpul Primului Război Mondial (ceremonie religioasă și depunere de coroane ) care vor avea loc la Mausoleele din Focșani, Soveja și Mărășești“, se arată într-un mesaj al Consiliului Județean Vrancea.

Manifestările dedicate eroilor neamului românesc vor avea loc la ora 11:00 la Mausoleul Eroilor din Focșani, la ora 14:00 la Mausoleul Eroilor din Soveja, iar la ora 17:00 la Mausoleul Eroilor din Mărășești.

Sursa foto: Facebook/Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here