11 amenzi la noile controale pe tema Covid

0
295

FORȚELE DE ORDINE CONTINUĂ ACȚIUNILE DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID-19 ÎN ZONELE AGLOMERATE

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării COVID19 în zonele aglomerate din județul Vrancea.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

La activitățile desfășurate marți, 4 august a.c., au participat peste 250 de polițiști din cadrul I.P.J.Vrancea, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului. Astfel, în cadrul acțiunilor punctuale desfășurate au fost verificate 152 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și au fost legitimate peste 650 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic pentru control 78 de mijloace de transport, din care 64 mijloace de transport în comun și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei. Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 5 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here