ULTIMA ORĂ! Tânără rănită într-un ACCIDENT la Oreavu, provocat de un șofer din Vrancea

0
3056

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 2 E 85, în zona localității buzoiene Oreavu. În accident au fost implicate două autovehicule, unul dintre șoferi fiind din Vrancea.

Conform publicației jurnaluldebuzau.ro, accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina șoferului din Vrancea, o tânără de 28 de ani, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale. „Din primele date, un șofer în vârstă de 37 de ani, din Vrancea, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul care îl preceda și la volanul căruia se afla un conducător auto de 74 de ani, din Valea Râmnicului”,  a precizat IPJ Buzău.

„Traficul la locul accidentului a revenit la normal, după câteva zeci de minute, astfel că începând din jurul orei 8.20 se poate circula normal pe DN 2 E 85, la Oreavu. De la locul accidentului, polițiștii spun că a fost vorba despre o coliziune față-spate între o Dacia Papuc și o Dacia Logan.

Deși inițial, 4 femei au acuzat dureri și au fost evaluate de echipajele medicale de la fața locului, până la urmă, doar una dintre ele, tânăra de 28 de ani, din mașina șoferului din Vrancea, a fost preluată de ambulanță. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.” a informat și site-ul de știri sansanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here