ULTIMA ORĂ! Titularizare 2020: lista REZULTATELOR pentru județul Vrancea!

0
5560

Rezultatele de la titularizare 2020 s-au afișat pe site-ul http://titularizare.edu.ro și pot fi descărcate, pentru  fiecare județ, din cadrul articolului. Acestea sunt primele note primite de profesori la concursul de angajare în școli din acest an. Cei nemulțumiți de rezultatele de la titularizare pot să depună contestații, la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. 

Rezultate titularizare 2020 – Notele de la titularizare pentru județul Vrancea se găsesc accesând link-ul următor:

Rezultate titularizare 2020 Județul Vrancea 

La nivel național, 27.002 de profesori s-au prezentat la examenul de titularizare 2020, unde au concurat pe 4.030 de posturi.(sursă foto și text: edupedu.ro

Pentru susținerea acestei probe, în județul Vrancea s-au înscris 442 de candidați pentru 27 de posturi, pe perioadă nedeterminată. La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie 2020, în centrul de concurs organizat la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, s-au prezentat 401 candidaţi, din cei 442 de candidaţi înscriși. 45 dintre candidaţi s-au retras din motive personale, iar 2 candidaţi au fost eliminaţi din examen. 

Din acest moment, contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21.00, respective, 5 august, până la ora 12.00. Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații au trebuit să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședință publică, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Vrancea în perioada 12–14 august 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here