GALERIE FOTO: Atletism – Copiii Vrancei, medaliați la Campionatul Național!

0
202
  • Două medalii de aur, o medalie de argint și două de bronz

          Campionatul Național Copii 1 și 2 ale cărui întreceri au avut loc la București, pe stadionul Iolanda Balaș Soter, vineri, 31 iulie și sâmbătă, 1 august, s-au încheiat cu câteva rezultate remarcabile ale copiilor 1 și 2 ai cluburilor din Vrancea, care își confirmă calitățile din competițiile anterioare intrării în pauza provocată de pandemie și s-au întors acasă cu cinci medalii! Au câștigat aurul Alessia Beatrice Munteanu, de la CSS Focșani, eleva profesoarei Camelia Petrea, campioană la aruncarea suliței, cu 29.43 metri – aceeași sportivă terminând pe locul al patrulea la aruncarea greutății, și Narcis Neacșu, de la CSS Focșani, elevul profesorului Sorin Crăciun la disc, cu 21.31 metri. Narcis Neacșu s-a clasat al treilea, cu medalie de bronz, la greutate. cu 10.17 metri.

Medalie de argint a câștigat Miruna Marina Lungu, de la CSS Focșani, pregătită de profesoara Camelia Petrea, la aruncarea suliței.

Cu medalie de bronz a încheiat competiția și Mihai Jercan, de la CS Unirea Focșani, antrenat de profesoara Rodica Pendus, la aruncarea discului, iar Gerge Dobrescu, de la CS Atletic Adjud, antrenor, George Catrinescu, s-a clasat pe locul al patrulea la aruncarea greutății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here