A venit nota de plată! Codruţa Neagu, pusă de PNL manager la Spitalul Județean, trimisă să strângă semnături pentru candidaturile liberalilor

0
5462

Elena Codruţa Neagu, ruda prefectului PNL-ist Gheorghiță Berbece, pusă de liberali manager interimar la Spitalul Judeţean, este atât de preocupată de sănătatea vrâncenilor încât s-a apucat de… strâns semnături. Nu pentru a fi testați vrâncenii, nu! Nu pentru ca vrâncenii să primească măști gratuite, nu! Nu pentru a fi pus imediat în funcțiune aparatul de testare cumpărat cu fonduri de la Consiliul Județean, nu!                                                    Codruța strânge semnături pentru candidaturile liberalilor la alegerile locale din 27 septembrie.

În loc să fie preocupată de numărul mare de bolnavi de coronavirus din judeţ, de lipsa medicilor din spital, de lipsa locurilor şi a cadrelor medicale de la Secţia de Boli Infecţioase, dar şi de punerea în funcţiune a aparatului Real-Time PCR, astfel încât oamenii să aibă unde să se testeze şi să nu mai fie nevoiţi să meargă la clinicile private ca să plătească o sumă mare de bani, lucru care se întâmplă şi la DSP, Codruţa bate Focşaniul la pas pentru a strânge semnături pentru candidaţii PNL-iști.

Relaxată şi părând că a uitat total de problemele din unitatea medicală pe care numai ea ştie cum o conduce, Codruţa a fost văzută la finele săptămânii trecute pe străzile Focşaniului împreună cu alte strângătoare de semnături, în timp ce încercau să convingă oamenii să le dea datele personale şi să semneze pentru susţinerea PNL-iștilor. Ce le-o fi spus Codruţa locuitorilor municipiului Focşani nu ştim. Cert este că doamna manager, care este şi stomatolog, student, cursant şi mai ales rudă de prefect PNL-ist, părea tare preocupată de activitatea desfăşurată, aspect care rezultă şi din imaginile postate pe facebook. Probabil că nici n-are de ales, a venit nota de plată de la partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here