Se aude la Panciu? „Operațiune marca PNL! Au zis că se duc în vizită de lucru, dar au mers la nuntă, în Italia”

0
4490

stiripesurse.ro a publicat sâmbătă un articol în care face dezvăluiri despre o „Operațiune marca PNL!” „Au zis că se duc în vizită de lucru, dar au mers la nuntă, în Italia: DEZVĂLUIRI despre un membru al Guvernului și un deputat PNL” titrează site-ul menționat.

„Un deputat PNL pentru Diaspora și un membru al Guvernului condus de Ludovic Orban, secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, au spus că merg într-o vizită de lucru în Italia, dar s-au dus la o nuntă. Este povestea senatorului PNL Riceard Badea și a secretarului de stat de la DRP Ovidiu Burdușa, care, sub motivul unei vizite de lucru în cadrul delegației DRP, în Republica Italiană, regiunea Sicilia, au ascuns o deplasare aranjată pentru a masca participarea demnitarilor români la o nuntă de partid.

Dezvăluirea a fost făcută de Aurelian Mihai, fost deputat de Diaspora, iar STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia pozelor care confirmă afirmațiile fostului demnitar”.

Ovidiu Burdușa, originar din Panciu, a fost numit, în decembrie 2019, secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului României. Ovidiu Burdușa locuiește în Italia, a fost consilier județean din partea PNL, iar ceea ce l-a recomandat pentru această funcție a fost… apartenența politică.

Din pozele publicate de stiripesurse.ro se poate vedea cum Ovidiu Burdușa se uită cu atenție la dansul miresei, este flancat de câteva persoane, are în față mai multe sticle cu băuturi și farfurii cu mâncare, dar…..și masca pe figură!

Burdușa locuiește de 18 ani la Roma, are afaceri în capitala Italiei, iar faptul că astfel de indivizi se ascund în spatele unor acțiuni guvernamentale pentru a merge la paranghelii spune totul despre liberalii numiți în funcții de conducere. La cât tupeu au nu este exclus să aflăm în perioada următoare că Burdușa a mers în Zanzibar la o agapă cu un român stabilit pe continentul african, că doar este reprezentantul românilor de pretutindeni!

Articolul integral de pe stiripesurse.ro poate fi accesat aici – https://bit.ly/30mU2iY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here