Copii daţi dispăruţi, găsiţi de poliţiştii vrânceni

0
836

MINORI PLECAȚI VOLUNTAR DE LA DOMICILII,  IDENTIFICAȚI DE POLIȚIȘTI

La data de 31 iulie a.c., ora 23.20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 14 ani, din comuna Vidra ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma investigațiilor efectuate, minora a fost identificată de polițiști pe DN2, împreună cu o altă tânără, în vârstă de 15 ani.

Tot vineri, 31 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din comuna Slobozia Bradului, cu privire la  faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu împreună cu un tânăr și nu a mai revenit. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat minora pe raza comunei Dumitrești. Aceasta a fost încredințată mamei sale, nefiind victima vreunei infracțiuni.

La data de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați de un asistent maternal din comuna Broșteni, cu privire la faptul că un minor de 15 ani, ar fi fugit din curtea locuinței, fără a se cunoaște direcția de deplasare. În urma activităților desfășurate cu operativitate de polițiști, în jurul orelor 19.00, minorul a fost identificat de o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești, pe raza comunei Milcovul. Pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 1 august a.c., ora 11.25, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Țifești, cu privire la faptul că în jurul orelor 06.30, fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu. În urma activităților desfășurate cu operativitate de polițiști, minora a fost identificat pe raza comunei Țifești. Pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Comunicat IPJ Vrancea, 3 august 2020

Sursa foto: agora.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here