Medicul Mihai Nedelcu, șicanat de liberali pentru că e social-democrat

0
1360

„Cine nu e cu noi e împotriva noastră” e deviza sub care liberalii focșăneni își bat joc de locuitorii municipiului. Ultimul exemplu este ședința de ieri a Consiliului Local Focșani unde două proiecte de hotărâre similare, referitoare la vânzarea unor terenuri concesionate, au fost tratate diferit de către consilierii locali liberali. Unul dintre proiecte a picat deoarece nu a întrunit numărul necesar de voturi, al doilea a trecut pentru că liberalii au votat favorabil. Diferența între cele două proiecte era doar beneficiarul. Liberalii s-au abținut, fără nicio explicație, la proiectul de hotărâre prin care medicul stomatolog Mihai Nedelcu solicita să cumpere terenul pe care îl are în concesiune de la începutul anilor 2000 și pe care este realizat cabinetul stomatologic. Prețul nu era deloc mic, 81 euro/metru pătrat, conform evaluărilor stabilite de legislația română. Singura „vină” a doctorului Nedelcu este carnetul de membru PSD și faptul că îl susține pe primarul Cristi Misăilă.

De altfel, după ce a văzut șirul de abțineri din partea consilierilor PNL, consilierul Mihai Nedelcu i-a întrebat pe liberali care sunt motivele pentru care nu sunt de acord cu acest proiect și îi încalcă drepturile. Însă nu a venit nici un răspuns. „Am o rugăminte la dumneavoastră, unul din grupul PNL să mă lămurească de ce îmi încălcați dreptul meu de cetățean de a-mi cumpăra acest spațiu. Vreau un scurt comentariu, insist să îmi faceți un scurt comentariu. Eu vreau o lămurire pe marginea încălcării acestui drept al meu”, a spus Mihai Nedelcu, care le-a mulțumit liberalilor pentru că și-au dezvăluit „calitatea” morală, umană și intelectuală. „Eu vă mulțumesc, chiar nu aveam atâția bani ca să cumpăr acest spațiu, dar m-am lămurit de calitatea dumneavoastră morală, umană și intelectuală”, a precizat consilierul Nedelcu.

În ultimii ani, liberalii au demonstrat constant că se opun oricăror proiecte care vizează persoane pe care ei le percep ca fiind susținători ai PSD. Din cauza votului negativ al consilierilor PNL, profesorul Aurel Șelaru, fost inspector școlar general-adjunct, a făcut o plângere prealabilă formulată împotriva Consiliului Local Focșani. Demersul a fost făcut pentru votul negativ la proiectul de hotărâre privind achiziția imobilului ANL unde este chiriaș. Proiectul de hotărâre referitor la vânzarea imobilului ANL a fost inițiat în urmă cu o lună însă a picat din cauza consilierilor locali PNL. A fost repus pe ordinea de zi a următoarei ședințe însă nu a primit voturile necesare. Încă de la prima ședință au fost acuzații la adresa consilierilor locali PNL că au votat politic proiectul prin care profesorul Șelaru a solicitat să cumpere locuința ANL deoarece au fost de acord cu alte proiecte similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here