Oprișan și Misăilă, validați de CExN al PSD pentru a candida la alegerile din 27 septembrie

0
2858

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a validat joi candidatura lui Marian Oprișan la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea şi a lui Cristi Valentin Misăilă la Primăria Municipiului Focșani. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că au fost realizate sondaje de opinie.

Candidaturile pentru celelalte primării urmează să fie stabilite și validate la nivel județean.

Marian Oprișan este președintele în funcție al Consiliului Județean Vrancea și președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România. De asemenea, conduce organizația Vrancea a Partidului Social Democrat. Întrebat de reporterii Monitorul de Vrancea cu ce se mândrește, Marian Oprișan ne-a spus că pe parcursul întregii sale cariere în politică și administrația publică s-a luptat, indiferent de cine s-a aflat la guvernare, să atragă fonduri pentru investiții în alimentarea cu apă, cu gaze naturale, curent electric, reabilitarea drumurilor, canalizare, un mediu mai curat, reabilitarea unor instituții de cultură precum Teatrul Municipal sau Ateneul Popular, organizarea unor evenimente artistice și culturale care au vizat promovarea județului nostru în plan național și internațional.

La acest moment, ne-a mai spus președintele Consiliului Județean Vrancea, „pentru mine reprezintă o prioritate construirea unui nou spital județean”. Prin implicarea lui Marian Oprișan, actualul spital județean, inclusiv Unitatea de Primiri Urgențe, a primit aparatură de zeci de milioane de lei, inclusiv computere tomograf și RMN. Investițiile în Vrancea ale fostului Guvern, în urma demersurilor președintelui Marian Oprișan, s-au ridicat la aproximativ un miliard de euro.

În ceea ce îl privește pe primarul Cristi Misăilă, acesta se află la primul său mandat. Primăria Municipiului Focșani are în derulare proiecte europene de peste 100 milioane Euro. Pe 1 iulie, la 4 ani de la depunerea jurământului de credință, le-a mulțumit focșănenilor pentru că i-au acordat votul și încrederea. „Iată că mulțumită Bunului Dumnezeu, cu eforturile echipei Primăriei Municipiului Focșani și mai ales cu sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră, am muncit împreună și la bine și la greu și am reușit să schimbăm fața orașului nostru. Pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o și pentru că ați fost mereu alături de proiectele municipalitatii, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu. Sunt încă multe de făcut, dar încep să se vadă și rezultatele muncii noastre, chiar dacă unora le place sau nu acest lucru. (…) Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră a văzut în tot acest timp că se muncește și că ne dorim să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus încă de acum 4 ani de zile. În continuare avem multe proiecte în curs de finalizare, dar și multe altele care în perioada următoare se vor afla în diferite etape de execuție, unele dintre ele chiar în cea finală.

Tocmai de aceea este important să avem voință, răbdare și tenacitate, pentru că numai ÎMPREUNĂ, cu sprijinul echipei și al dumneavoastră, putem realiza tot ceea ce ne-am propus astfel încât orașul nostru să devină pe zi ce trece mai frumos, mai curat și mai modern! Vă mulțumesc pentru că ați fost și sunteți in continuare alături de mine și de echipa mea! Focșani, acasă!”, a spus primarul Cristi Valentin Misăilă.

Conform Autorității Electorale Permanente, alegerile locale vor avea loc duminică, 27 septembrie 2020. Votarea va începe la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here