Fotbal – Covid-ul a scos din joc șapte jucători ai Gugeștiului!

0
329

Victoria merge mâine pentru victorie la Râmnicu Sărat

Coronavirusul pare a fi dat peste cap dorința fotbaliștilor – a întregii comunități gugeștene – de a avea echipă în Liga a III-a. După ce la prima dintre testările Covid impuse de protocolul medical pentru formațiile participante la barajul pentru Liga a III-a probele au ieșit pozitive pentru trei dintre componenții echipei, a doua testare a adăugat încă patru, așa cum arată evaluările de ultimă oră, confirmate de Cosmin Talpan, președintele Clubului Sportiv Local Gugești, care va reprezenta Vrancea la triunghiularul pentru Liga a III-a, de la Râmnicu Sărat. ”Am rămas cu 14 jucători în lot, sunt fotbaliști buni și ne vom bate la promovare. La nevoie jucăm și într-un picior și, poate, reușim, ca să fie și mai frumos”, mi-a spus Cosmin Talpan, ieri, spre seară, când am făcut documentarea pentru acest articol.

Care a mai adăugat că gugeștenii care vor intra pe teren sâmbătă ”vor juca și pentru colegii lor rămași în afara lotului, pentru frumoasa familie a fotbalului gugeștean!” Până la ora primului meci, de sâmbătă, cu Avântul Valea Mărului, nu mai este vreme pentru un alt test, chiar dacă, în mod teoretic, ultimele decizii ale Comitetului de Urgență al FR Fotbal ar permite, întrucât echipele participante la jocurile de baraj au obligația să trimită către FRF tabelul cu persoanele testate și rezultatele testelor până cel târziu la ora 12.00 a zilei în care se desfășoară jocul. Pentru următorul meci, cel cu Chiscani-ul din 5 august, ar fi timp de încă o testare și eventual, de revenire în lot a unora dintre jucătorii, acum, indisponibili din cauza Covid-ului. Antrenorul Octavian Bucătaru mi-a spus că a rămas fără câțiva jucători importanți, dar că are încă un lot din care poate face o formulă de joc bună, competitivă, care să încerce să obțină victoria.

CSL Gugești, având în vedere circumstanțele, dar și prevederea ROAF referitoare la numărul de jucători indisponibli ce permite amânarea meciurilor oficiale a solicitat – fără succes, FRF ca meciul de sâmbătă să fie reprogramat. În consecință, în calitate de echipă organizatoare, Victoria a făcut toate demersurile – cu cheltuielile aferente, pentru asigurarea asistenței medicale pentru meci, așa cum, cere regulamentul pentru nivelul Ligii a III-a, a stabilit Planul de măsuri cu jandarmeria de la Buzău, a definitivat listele cu persoanele a căror prezență la meci este necesară – implicit – permisă, potrivit Protocolului medical: În Zona 1, incinta stadionului: jucători titulari – 22; jucători de rezervă – 14; staff pe raportul de joc – 8; arbitri – 4; asistență medicală – 5; brancardieri – 2; oameni de mingi – 4; stewarzi – 3; fotoreporteri – 1; personal curățenie – 1. Total – 64 persoane

În Zona 2, a tribunelor stadionului: stewarzi/jandarmi/poliție – 3; serviciul medical – 1; ofițeri doping – 1; personal TV – 3; reprezentanți FRF/AJF – 2; delegație oaspeți – 2; delegație gazde- 4; masa presei – 3; videoanalist/cameraman – 1; delegat de joc – 1; observator arbitri – 1; ISU – 1; personal întreținere nocturnă – 1.

Oficialii Victoriei Gugești au un optimism, moderat, totuși în legătură cu meciul care va îl va începe mâine, la ora 17:30, în compania Avântului Valea Mărului.

Monitorul de Vrancea le ține pumnii fotbaliștilor gugeșteni cărora le este alături – și le urează succes în tentativa de readucere în al treilea eșalon fotbalistic al țării a unei echipe de mare tradiție.

Sursa foto, Facebook Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here