ULTIMA ORĂ! A murit Ionel Florea Haută, cunoscut artist al muzicii lăutărești din Vrancea

0
11274

Ionel Florea (Haută), unul dintre cei mai apreciați instrumentiști lăutari din Vrancea, cunoscut în lumea muzicii lăutărești și drept „Ionel Haută de la Focșani” s-a stins astăzi din viață, au anunțat pe facebook rudele și admiratorii regretatului artist.

Maestru al celor două instrumente preferate, clarinet și saxofon, Ionel Florea Haută a evoluat în diverse formații, făcând parte, o bună perioadă de timp, și din echipa Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”.

„Este foarte dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Te voi păstra in inima mea tot restul vieții…” scrie fiul regretatului artist, alături de care acesta activa, în ultima vreme, în cadrul formației Favorit Band Onești.

Partida Romilor Pro-Europa Sucursala Județeană Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire. Ionel Florea (Haută) a fost persoana care a promovat cultura și muzica lăutărească, aducând zâmbete pe buzele a mii de persoane. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!”, a transmis Constantin Toader, președintele Partidei Romilor Pro-Europa Vrancea.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here