Președintele UNCJR, Marian Oprișan, solicită Guvernului demiterea prefectului și a șefilor DSP și IPJ din Giurgiu

0
544

Președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, solicită Guvernului demiterea prefectului județului Giurgiu, a directorului DSP Giurgiu și a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, pe care îi acuză de abuz împotriva președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina. ,,Asistăm oripilați cum o instituție publică, în speță Direcția de Sănătate Publică Giurgiu, a ajuns să acționeze abuziv împotriva președintelui Consiliului Județean Giurgiu. Pentru cei ce nu cunosc, Marian Mina (PSD), este de 5 zile în izolare şi nu poate părăsi domiciliul, deşi are două teste negative consecutive făcute pentru depistarea coronavirusului.

Acesta s-a declarat ca fiind contact al șefului ISU Giurgiu, care a fost confirmat pozitiv. Conform legii, angajații DSP Giurgiu erau obligaţi ca în termen de 8 ore să îi înmâneze decizia de carantinare la domiciliu, pe care nu a primit-o nici la acest moment. În schimb, prin intermediul unui comunicat de presă, i s-a transmis să stea în casă, acesta fiind în mod cert un nou abuz din lungul șir de abuzuri pe care le face PNL-ul.

Culmea, el se află în izolare forțată, în timp ce primarii PSD din Giurgiu sunt chemați la Guvern pentru a se înscrie în PNL. Acest lucru nu reprezintă decât o dictatură a PNL, impusă sub scuza luptei cu pandemia de coronavirus și care încalcă principiile de bază ale statului de drept și statutul de membru UE al României. Nu putem rămâne indiferenți la manevrele murdare puse în scenă de conducerile PNL ale Direcțiilor de Sănătate Publică din țară care, în numele intereselor obscure ale stăpânilor lor politici, își bat cu nerușinare joc de sănătatea oamenilor.

Tocmai de aceea, președintele UNCJR, domnul Marian Oprișan, solicită Guvernului demiterea prefectului județului Giurgiu, a directorului DSP Giurgiu și a șefului Inspectoratului Județean de Poliție care, prin comportamentul lor, în loc de servitori în slujba cetățenilor, au devenit servitori ai intereselor politice ale guvernului PNL.

Trebuie luate măsuri imediate în vederea redresării contextului creat în mod premeditat de PNL-iștii puși pe funcții vitale în timp de criză socială și medicală! Poate, în ceasul al doisprezecelea, liberalii vor înțelege că preocuparea celor responsabili, este aceea de a lucra împreună pentru sănătatea cetățenilor și pentru găsirea unor soluții eficiente de stopare a coronavirusului fără a încălca legea”, se arată în comunicatul remis presei de UNCJR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here