FOTO! Focșănean depistat de poliție, după ce a aruncat un morman de gunoi pe marginea șoselei de centură a orașului

0
1749

În data de 29.07.2020 polițiștii locali aflați în timpul patrulării cu autoturismul de serviciu în vederea verificării curățeniei pe Calea Moldovei, au observat pe marginea părții carosabile, o grămadă de moloz, constituind un pericol pentru autovehiculele care tranzitează zona. Resturile de materiale de construcții erau amestecate cu deșeuri de ambalaje (cartoane, folie, PET).

În urma activităților specifice desfășurate a fost identificat proprietarul unui imobil care efectuase acțiuni de curățenie în gospodărie și pentru debarasarea deșeurilor rezultate a apelat la persoane neautorizate care au abandonat deșeurile dintr-o căruță pe marginea drumului european.
Numitul P.N. în vârstă de 30 ani a fost sancționat contravențional cu amendă conform prevederilor H.C.L. nr. 25/2017, privind gospodărirea municipiului Focșani, punându-i-se în vedere să salubrizeze zona respectivă.
Contravenientul a fost determinat să achite contravaloarea acțiunilor de ridicare și transport pentru deșeurile abandonate în zona Calea Moldovei.

Facem precizarea că în data de 30.07.2020 SC CUP Salubritate SA Focșani, în baza achitării tarifului stabilit a procedat la ridicarea selectivă a deșeurilor cu ajutorul utilajelor din dotare.
Rugăm pe această cale toți cetățenii municipiului Focșani, precum și persoanele juridice să nu apeleze la persoane neautorizate în vederea debarasării deșeurilor pe care le dețin, deoarece există riscul ca aceste deșeuri să fie abandonate în locuri nepermise, iar persoanele în cauză vor suporta sancțiunile prevăzute de legislația de mediu.

Deținătorii de deșeuri, precum și celelalte persoane interesate trebuie să anunțe telefonic dispeceratul SC CUP Salubritate SA Focșani (0237.621.338), solicitând prestarea de servicii privind ridicarea, transportul și depozitarea deșeurilor, altele decât cele menajere.

sursă foto și text: Poliția Locală a Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here