Doi candidați, eliminați de la examenul de Titularizare pentru fraudă sau tentativă de fraudă

0
1606

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie 2020, în centrul de concurs organizat la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, s-au prezentat 401 candidaţi, din cei 442 de candidaţi înscriși. 45 dintre candidaţi s-au retras din motive personale, iar 2 candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august 2020, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august 2020, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august 2020, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august 2020.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau online, organizate de către Inspectoratului Școlar Județean Vrancea în intervalul 12 – 14 august 2020.

Comunicat de presă, 29.07.2020

Sursa foto: Prefectura Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here