GALERIE FOTO: Nu mai parcați mașinile pe pista de bicicletă spre Crângul Petrești!

0
825

Fiecare cetățean al județului Vrancea trebuie să respecte normele de conduită și totodată regulile de circulație!

Deși suntem beneficiari ai unei rețele de piste de biciclete in zona Crângului Petresti, bicicliștii vrânceni se confruntă zilnic cu obstacolele create de șoferii indisciplinați, care staționează pe fâșiile de șosea delimitate exclusiv pentru uzul celor dintâi. Această stare de fapt a determinat inclusiv o schimbare negativă a conduitei bicicliștilor, care optează frecvent să se deplaseze pe trotuare sau direct pe carosabil.

Consiliul Județean Vrancea solicită tuturor locuitorilor respect pentru fondurile investite, prin respectarea regulilor de circulație, a legislației referitoare la oprire și staționare. Nu trebuie neglijate indicatoarele și marcajele rutiere, pentru a evita sancțiunile și chiar ridicarea autovehiculelor. Amenzile pentru cei care opresc sau staționează în locuri ilegale sunt între 290 și 725 de lei și două sau trei puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

Imaginea pozitivă a județului nu poate fi realizată doar prin implicarea instituțiilor publice, ci este absolut necesar aportul fiecărui cetățean în parte. Contăm pe spiritul civic și bunul simț al fiecăruia dintre dumneavoastră!

Sursa text și foto: Facebook/ Crângul Petrești – Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here