Handbal, Liga Națională – Macedoneanul Goran Krstevski a semnat pe doi ani cu echipa Focșaniului

0
159
  • Noul jucător al CSM 2007 este component al Naționalei Macedoniei de Nord și vine de la HC Linz AG

CSM Focșani 2007 a reușit o bună campanie de transferuri pentru viitorul campionat al Ligii Naționale de handbal. După ce pentru formația Focșaniului au semnat extrema stângă, sârbul Filip Marjanovic – care este în România și se pregătește cu echipa, și rusul Roman Makrishin, inter stânga, ce urmează să vină, ambii jucători foarte valoroși, vineri, 24 iulie, și-a pus semnătura pe contractul cu CSM 2007 un alt handbalist de înalt nivel – macedoneanul Goran Krstevski.

Noul jucător al Focșaniului este centru, dar poate juca și inter dreapta, este component al Naționalei Macedoniei de Nord și până la finalul ediției de campionat 2019-2020 a evoluat pentru echipa austriacă HC Linz AG. Goran Krstevski are 24 de ani, 1,96 metri înălțime și a semnat pe doi ani pentru echipa Focșaniului.

Noul jucător al CSM 2007 mi-a declarat despre venirea la Focșani: ”Am ales CSM Focșani 2007 pentru că am auzit cuvinte bune despre club. Vreau să obțin play off-uri cu Focșaniul, iar pentru mine voi fi o plăcere să joc pentru o echipă atât de bună. Sper că voi avea o contribuție importantă pentru acest lucru!”

Este de remarcat că, practic, toate formațiile din Liga Națională s-au întărit în această vară, cele mai importante transferuri fiind ale unor jucători străini, pe fondul unei oferte foarte reduse de handbaliști români de valoare. Viitoarea competiție a Ligii Naționale, programată să înceapă peste trei săptămîni – dar există mari șanse de amînare a debutului competiției – se anunță foarte disputată. Și echilibrată!

CSM Focșani 2007 se antrenează ca și până acum la Focșani, în Sala Polivalentă, și așteaptă condițiile favorabile pentru a începe – ca și celelalte grupări din Ligă – meciurile de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here