Cu o alcoolemie de 1,82 mg/l, a produs un accident în timp ce conducea o autoutilitară, a fugit, apoi a fost imobilizat de un participant la trafic

0
2043

 

Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 13.05, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Răstoaca au depistat un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere.

La data de 24 iulie a.c., ora 15.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au identificat un bărbat, de 20 de ani, care în cursul zilei de 21 iulie a.c., a condus un autoturism ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară, după care a fugit de la locul producerii evenimentului rutier. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deținea permis de conducere.

La data de 24 iulie a.c., ora 18.05, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au oprit pentru control pe DN 2M Broșteni, un autoturism condus de un bărbat, de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot vineri, 24 iulie a.c., ora 18.28, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la ora 18.20, un bărbat din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară a acroșat un autoturism după care a părăsit locul producerii faptei, iar la intersecția străzii Oituz cu DN2 E 85, a fost imobilizat de un alt participant la trafic până la sosirea organelor de poliție. Deoarece emana halena alcoolică, bărbatul a fost testat alcoolscop rezultatul fiind de 1,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Municipiului Focșani au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată.

Duminică, 26 iulie a.c., polițiștii adjudeni au oprit în trafic, pe DN11A, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 26 iulie a.c., ora 18.41, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Boghești care prezenta halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. (…)

La data de 27 iulie a.c., ora 03.10, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 27 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here