GALERIE FOTO: Fotbal – Teren pentru copii la Varnița!

0
334
  • L-au încercat, marți, 21 iulie, micii jucători de la Covaci Junior și CSM Focșani și au fost mulțumiți

La Varnița – pentru cine nu știe, e mai la vale de Răcoasa, satul de reședință al comunei cu același nume – gospodarii, înainte de toate, primarul Vladimir Păun și viceprimarul Ionel Vlădoiu, cu forțe din sat, au amenajat un teren de fotbal. Pentru echipe de 8+1. Este un început pentru ceea ce ar putea fi una dintre cele mai frumoase baze sportive din Vrancea. Cadrul natural delimitat de o parte de apa Șușiței, iar de alta de poalele dealurilor este de o mare frmusețe iar strădania oamenilor harnici și pricepuți din Varnița chiar poate duce la împlinirea gândurilor de acum. Începutul de bază sportivă pe care-l reprezintă terenul de minifotbal servește prezentului și are în vedere viitorul. Prezentul îl reprezintă cei 15 copii cărora le place sportul, fotbalul mai cu seamă, așa cum îmi spune viceprimarul Ionel Vlădoiu și care învață să-l joace ca sportivi ai Clubului Covaci Junior. Este vorba despre Marian Covaci, știți, pentru că am mai scris despre ele, prietenul fotbalist al celor mici pe care încearcă să-i ajute să devină la rândul lor fotbaliști mari. Organizează turnee, acțiuni umanitare, se implică în viața sportivă a multor localități. Între care și Varnița.

Noul teren a avut un fel de inaugurare cu stil – marți, 21 iulie, micuții fotbaliști din Varnița legitimați la Covaci Junior au jucat în compania celor de la CSM Focșani. Pe terenul străjuit de brazi, dar și împrejmuit cu gard de protecție – o plăcere să alergi – copiIi, pe care organizatorii i-au ajutat să respecte toate regulile de protecție antivirus în vigoare – s-au simțit foarte bine. Le-a plăcut ce au văzut și ce-au făcut în amicala lor întâlnire.

Viitorul va fi asigurat de actualii jucători de la Covaci Junior, dar și de alții, care vor constitui pepiniera unei alte echipe a comunei Răcoasa, care să reia o frumoasă tradiție fotbalistică, din anii când aici era echipă de Liga a patra, care se bătea la promovare în Liga a III-a, cum cu un frumos orgoliu îmi spune viceprimarul Ionel Vlădoiu. Care mai precizează că primarul Vladimir Păun, împreună cu el și colegii din Consiliul Local au în intenție refacerea și modenizarea bazei sportive din satul Răcoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here