GALERIE FOTO: Derati Serv – dezinfecție gratuită la Centrul DGASPC Măicănești

0
320

Centrul de Recuperare al DGASPC de la Măicănești a fost dezinfectat în cadrul unei acțiuni caritabile realizate de compania vrânceană Derati Serv. Dezinfecția efectuată în contextul pandemiei Covid 19 a fost realizată prin nebulizare cu substanță acreditată și avizată de Ministerul Sănătății. Conducerea societății vrâncene ne-a spus că a fost un gest caritabil prin care s-a venit în ajutor unei instituții care se ocupă de protecția copiilor dar și a persoanelor vârstnice. Inițial s-a dorit realizarea unei intervenții la Căminul de la Odobești însă din cauza restricțiilor care trebuie respectate pentru ca dezinfecția să fie eficientă, a fost aleasă varianta Centrului de la Măicănești. „Am dorit să facem un gest caritabil pentru a preveni infecția cu Covid 19 în această instituție. Este prima acțiune de acest fel, probabil că vom mai veni în ajutor și în alte cazuri. De la început ne-am gândit că cei mai afectați de Covid 19 sunt bătrânii, aceasta este categoria cea mai vulnerabilă. În urma discuțiilor cu doamna Daniela Nicolaș a fost aleasă varianta Centrului de la Măicănești. Vrem să continuăm asemenea acțiuni și, deși suntem într-o perioadă foate aglomerată, promitem că, în momentul când programul ne va permite, să ajutăm pe cei care au probleme și nu au resursele financiare necesare”, ne-a spus Cristian Bîrsan, manager general la Derati Serv.

Derati Serv este o companie cu capital privat 100% românesc, care de peste 14 ani se ocupă responsabil cu deratizarea și dezinsecția diferitelor spații, de la scări și subsoluri de bloc până la spații comerciale și industriale pe întreg teritorul României. Anul acesta a fost diferit, circa 85% din lucrări fiind dezinfecții în contextul apariției Covid 19. Derati Serv oferă garanția serviciilor de dezinsecție pe toată perioada contractuală, la standarde legale. Realizarea intervențiilor este programată pentru a nu deranja activitatea comercială sau pentru a interveni rapid atunci când situația o cere și, tocmai de aceea, programul de lucru este flexibil.

Conform reglementărilor în vigoare, după fiecare intervenție, va fi emis un proces verbal de executare a lucrărilor de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Acest proces verbal reprezintă dovada în fața autorităților (DSP, DSV) și conține anumite informații specifice precum: data intervenției, cantitatea și denumirea soluțiilor utilizate și totodată metodele folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here