ULTIMA ORĂ! Victoria Gugești va reprezenta Vrancea la barajul pentru Liga a III-a!

0
1263

• Formația gugeșteană va juca și în faza națională a Cupei României

Într-un articol despre pregătirea echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 pentru viitorul campionat, publicat astăzi în Monitorul de Vrancea, anticipam că Victoria Gugești ar putea reprezenta Vrancea la barajul pentru promovare în Liga a III-a. Scriam că își dorește și că este pregătită să joace la promovare.
Tot asăzi, AJF Vrancea a confirmat anticipările și, într-un comunicat de presă, a anunțat că ”reprezentanta județului Vrancea la barajul de promovare in Liga a 3-a, editia 2020/2021 va fi echipa CSL Victoria Gugești”. Și că ”CSL Victoria Gugești va reprezenta județul la faza națională” a Cupei României.
Felicitându-l pe primarul Vasile Vatră și colegii din conducerea comunei, pentru susținerea fotbalului și a unei echipe de mare tradiție, cât și Biroul Executiv al AJF Vrancea, pentru hotărârea luată, redăm, în continuare, Comunicatul de presă:

Vineri, 17 Iulie 2020, a avut loc ședința Biroului Executiv al AJF Vrancea, în care s-a analizat situația actuală a activității fotbalistice județene generată de criza pandemica și măsurile în conformitate adoptate de autoritatile competente ale statului – Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sanatatii.
În cadrul ședinței, Biroul Executiv al AJF Vrancea a hotărât urmatoarele:
1.Înghețarea Campionatului Ligii a 4-a, ediția 2019/2020, fără acordarea tilului de campioană județeană, iar reprezentanta judetului Vrancea la barajul de promovare in Liga a 3-a, editia 2020/2021 va fi echipa CSL Victoria Gugești.
În luarea acestei decizii s-a tinut cont de următoarele aspecte:
– Din cele opt echipe calificate în play-off-ul Superligii Vrancei, șapte au anunțat că nu pot respecta condițiile stabilite în ordinul comun al Ministerul Tineretului și Sportului – Ministerul Sănătății, respectiv CSL Sportul Ciorăști, CS Panciu, ACS Homocea, Voința Sl.Ciorăti, Național Golești, Unirea Țifești și CSC Dumbrăveni. Doar CSL Victoria Gugești a anunțat că poate respecta condițiile impuse de protocolul medical.
2. Înghețarea Campionatului Ligii a 5-a.
3. Înghețarea fazei județene a Cupei României, fără acordarea titlului de câștigătoare a trofeului în sezonul 2019/2020. CSL Victoria Gugești va reprezenta județul în prima fază națională a Cupei României.
Prezenta hotărâre are la bază următoarele:
– Imposibilitatea programarii etapelor din Play – Off – ului / Play – Out – ului până la 27 iulie, data limită impusă de FRF
– Posibilitatea foarte redusă de respectare a condițiilor stabilite în ordinul comun al Ministerul Tineretului și Sportului – Ministerul Sănătății de Asociatiile Sportive / Cluburile participante in Play – Off – ul Superligii și în Liga a cincea.
• În ceea ce priveste Cupa României – etapa județeană, ediția 2020, aceasta nu se va mai finaliza din cauza faptului că din cele patru echipe din semifinalele Cupei Romaniei, doar una poate respecta măsurile impuse de care autoritățile competente ale statului. În aceste condiții, CSL Victoria Gugești va reprezenta județul la faza națională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here