ULTIMA ORĂ! UPDATE! Intervenție la înălțime, în Focșani! Un băiețel de 2 ani şi-a încuiat mama pe balcon

0
4597

Pompierii au fost solicitați în această dimineață la o intervenție mai puțin obișnuită. Într-un apartament situat pe strada Mioriței, din Focșani, un băiețel în vârstă de doi ani și-a încuiat mama pe balcon. Apelul la 112 a fost făcut de către tată și, conform unor surse, pompierii focșăneni s-au deplasat la fața locului cu un echipaj de descarcerare. Ulterior, s-a solicitat o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Vom reveni cu informații.

foto: facebook ISU Vrancea

UPDATE! 

Întâmplare cu final fericit pentru o familie din Focșani

O familie, domiciliată pe str. Mioriței din municipiul Focșani, a trecut prin mari emoții astăzi, 17 iulie, după ce fiul de numai 2 ani a blocat ușa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo. Tatăl se afla în fața blocului. Alertat de mamă, acesta a suit repede cele 3 etaje, cu gândul de a-și supraveghea copilul. Panica a crescut în momentul în care, în încercarea de a intra în apartament, tatăl a constatat că nu poate pătrunde deoarece în interior era cheia rămasă în ușă.
Văzând că nu au altă soluție au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care s-au deplasat de urgență cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară) către locul evenimentului.
La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea, 17 iulie 2020

foto cu rol de prezentare, sursa: monitorulneamt.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here