GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii încheie mâine prima etapă a pregătirii!

0
205
  • Între 20 și 31 iulie CSM 2007 va face cantonamentul de la Băile Govora

Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au parcurs aproape trei săptămâni de pregătire pentru viitoarea ediție de campionat. Au lucrat pe stadionul Milcovul, unde au avut condiții de antrenament foarte bune, au parcurs etape stabilite de echipa tehnică. Jucătorii se află în parametrii normali pentru această perioadă și așteaptă să înceapă și jocurile de verificare. Au avut meciuri școală între echipe alcătuite din lotul pe care antrenorii Alin Chița și Cristian Tănase îl au la dispoziție. Pentru sâmbătă, 18 iulie, aveau programat meciul cu Victoria Gugești, formație care este pregătită – și își dorește – să participe la baraj și să promoveze în Liga a III-a. Ieri, la ora documentării, nimic nu era sigur pentru că era așteptat răspunsul legat de testarea Covid a gugeștenilor. În lipsa unui răspuns afirmativ, este posibilă și o altă variantă de meci, cu o echipă care a făcut testarea. ”Oricum, fără testul Covid făcut de partenerii de antrenament nu vom juca pentru că nu vrem să riscăm nimic” mi-a spus antrenorul Alin Chița.

Lotului cu care a fost începută pregătirea i s-au alăturat juniorul Negoiță, de la Liceul cu Program Sportiv și Cosmin Pătru, fost junior al Stelei București, care vine din Anglia. ”Negoiță, ca și Dascălu și Oprea sunt jucători de perspectivă, pot crește foarte mult și să constituie încă doi ani variante pentru regula sub 20 de ani, ceea ce este foarte bine pentru noi. Mai sunt așteptați la echipă trei jucători – un fundaș stânga și doi mijlocași centrali. Lista definitivă o vom stabili înainte de plecarea în cantonamentul de la Băile Govora, dar după ce, pe cei trei jucători care trebuie să vină, îi vom vedea la lucru în meciul de verificare și pe care sper să-l putem avea”, mi-a spus Alin Chița.

Cu posibilul – și necesarul joc de verificare de mâine, 18 iulie, se încheie, practic, prima etapă a pregătirii pentru sezonul 2020-2021. De luni, odată cu plecarea la Băile Govora, va începe o nouă etapă. Întoarcerea din cantonament urmează să fie la 31 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here